Dalapro Max Grov

-26%
399,00 DKK
539,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 140,00 DKK
Model/varenr.: 604249
Vægt: 15 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Færdigblandet spartelmasse med høj fyldningsevne. En grå Svanemærket håndspartelmasse i professionel kvalitet, med ekstra høj fyldningsevne. Dalapro Max er egnet til indendørs vægge og lofter ved renovering og nybyggeri. Produktet giver en overflade der er overmalingsbar.

Bindemiddel: Latex-sampolymer
Opløsningsmiddel: Vand
Fyldningsmiddel: Letfyldningsmiddel og hvid dolomit
Kornstørrelse: Maks. 0,35 mm
pH: Cirka 9
Farve: Grå
Brandfarlighed: Spreder eller bidrager ikke til brand
Pakning: Plastspand 3 og 10 liter

Produktinformation. Dalapro Max er en grå færdigblandet håndspartelmasse med høj fyldningsevne. Egnet til pletspartling og fuldspartling af vægge og lofter ved nybyggeri og renovering. Velegnet til de fleste underlag på vægge og lofter indendørs som beton, gips, væv og tapet. Giver en fin overflade der kan males direkte. Svanemærket.
Arbejdsgang. Spartelmassen påføres i hånden på rengjorte og tørre overflader med god binding. Temperatur: ikke under +5 °C. Når den spartlede overflade er tør, slibes den. Brug slibepapir med kornstørrelse 120-150. Øjen- og åndedrætsværn anbefales ved slibning. Fjern slibestøv inden næste behandling. Spartlede flader skal grundes inden tapetsering.
Anvendelse. Dalapro Max opfylder kravene til CE-mærkning i henhold til EN 15824 og er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisninger i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”.

Datablad

spacer