Uponor U@home modul M-76

2.789,00 DKK
Model/varenr.: 466236510
Lager: På lager

Beskrivelse

U@home modulet giver brugerne mulighed for at styre alle rum tilsluttet Uponors kontrolenhed C-56. Et modul kan tilsluttes op til tre kontrolenheder, som er serieforbundet. U@home app’en til Android og Apple hentes via Google play og App Store

U@home uanset hvor du er eller hvor du går hen

Temperaturkontrol lige ved hånden

At opretholde det ideelle indeklima i en bolig kan være en udfordring af boligejere og installatører, hvis det kun kan checkes ved at besigtige den bolig hvori gulvvarme-og/eller kølesystemet er installeret. Det kræver, at nogen er til stede i boligen for at fortælle om de ønskede temperaturer kan opnås i de forskellige rum, og derved få den maksimale energibesparelse. 

Som svar på denne udfordring har Uponor udviklet fjernbetjeningen U@home (udtales: "ju-at-home") til at styre indeklimaet i en bolig, uanset om du er hjemme, på arbejde, på farten eller på ferie. 

Løsningen består af et modul, som kobles til det eksisterende kontrolsystem, der styrer gulvvarmen. For at komme i kontakt med systemet via modulet benyttes en app eller et PC-baseret styreprogram. Appsog/eller program kan hentes her på siderne

U@home står for maksimal fleksibilitet og komfort

U@home udvider fleksibilitet og komfort i et Uponor gulvvarme- kølingssystem ved at tilføje fjernadgang til sin vifte af muligheder. 

Lokal adgang: Man får direkte adgang til gulvvarme- og kølesystemet i boligen. Der er ikke behov for en internetforbindelse men der skal være én eller anden form for netværk tilstede. For at øge tilgængeligheden kan man oprette adgang via Uponor app "U@home Control". 

Fjernadgang: Når man ikke er i boligen, kan man oprette adgang via U@home app eller eller via hjemmeside på en smartphone, tablet eller PC.

Bemærk at fjernadgangen, dvs. adgang til systemet udefra og via en server, er helt gratis de første 12 måneder. Herefter skal der betales et årligt abonnement af forbrugeren, hvis han fortsat ønsker at benytte denne tjeneste. Adgangen hjemmefra og via sit lokale netværk er naturligvis ganske gratis.