Floorcoat Plejeolie Natur

-31%
Pris fra
109,00 DKK
159,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 50,00 DKK
Model/varenr.: PNO2010
Vægt: 1,2 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage

Linolie baseret plejeolie til tidligere natur olieret trægulv.

FloorCoat Plejeolie Natur anvendes til vedligeholdelse og opfriskning af alle oliebehandlede overflader. Plejeolie Natur er især velegnet til gulve behandlet med FloorCoat Naturolie.

Produkttype: Tørrende olie.
Rækkeevne: Ca. 30-40 m2/L.
Tørretid: Ca. 2-5 døgn, 20°C 55%RH.
Gennemhærdet: Forsigtig anvendelse af gulvet efter 2 døgn. Tungere møbler og tæpper efter mindst 5 døgn.
Rengøring: Mineralsk terpentin.
Opbevaring: Over 5°C og højst 30°C. Tåler ikke FROST eller direkte sollys.
Holdbarhed: 6 måneder, uåbnet, frostfrit, max 30°C.

Anvendelse:
Til vedligeholdelse og opfriskning af alle oliebehandlede overflader. Floorcoat Plejeolie er især beregnet til gulve med Floorcoat Natur/Hvid olie.

Brugsanvisning:
Gulvet vaskes med trærens fortyndet med vand i forholdet 1:10. Inden behandling med olien, skal gulvet være helt tørt (4-8 timer). Olien fordeles i et jævnt lag ud over træet. Herefter poleres den ned i i træet. Når træet er helt mættet, fjernes overskydende olie, og gulvet vil fremstå med en silkemat overflade. Det er vigtigt at gulvet er helt tørt efter poleringen. Gulvet kan forsigtigt tages i brug ca. 5 timer efter behandlingen. Gulvet må ikke vaskes før plejeolien er gennemhærdet (min. 48 timer). Ved slitage vaskes gulvet i en mild blanding af Floorcoat Natursæbe og olieringsprocessen gentages. Oliekludene brændes efter brug for at undgå selvantændelse.

Rengøring og vedligeholdelse:
Den daglige vedlige rengøring er blot støvsugning. Når gulvet er snavset, fedtet el. lign. Vaskes det i en mild sæbeopløsning med en hårdt opvredet klud. Brug ikke brun sæbe, salmiak eller andre stærkt alkaliske rengøringsmidler.

spacer