Antiquarian - Bakhtiari, Khedive Multi - REST 170X240 CM

2.385,00 DKK
4.505,00 DKK
Du sparer: 2.120,00 DKK
Model/varenr.: A202
Vægt: 6,5
Lager: Leveringstid er 4-8 dag(e)

Louis de Poorteres nye gulvtæppe kollektion hedder Antiquarian – kollektionen findes i 5 forskellige designs, som er: Heriz, Bakhtiari, Hadschlu, Kilim og Ushak. 

Vægt: 1500 gram/m2
Højde: 3 mm
Materiale: 100% bomuld
Bagside: Anti-slip bagside
Fremstillingsproces: Jacquard flad vævning

Antiquarian Bakhtiari: Bakhtiarierne bor i de bjergtætte dele af Khuzistan og Isfahan provinserne i Iran. Tæpperne viser et blomstret diamant mønster i fjerformede rammer.
Over et århundrede med dygtighed og håndværk lagt i hvert vævet tæppe, der produceres i Belgien. Vævet på en Jacquard Wilton væve i en kombination af bomuld chenille og ren uld, hvert tæppe har flere lag tekstur og indviklede syninger detaljer for at give en ægte "vintage look".

Tæpperne fås i 4 farver og deres tidløse udseende passer hver en type dekorative stil - hvad enten den er moderne eller klassisk - så er der et tæppe, der passer til dit look.

Tæppets konstruktion er vævet i et moderigtigt flad vævning, hvor alle tæpper er færdiggjort med hænderne, med forstærkede hjørner og et skridsikkert lag for en sikker pasform. Der er et fantastisk udvalg af størrelser, da hvert tæppe findes i 5 standard størrelser fra 140 cm x 200 cm op til 290 cm x 390 cm, der sikre at der er en størrelse der passer i alle rum i hjemmet.