Marmorette PUR 125-055 ash grey

279,00 DKK

Under mottoet ‘Imagine a world with linoleum’ præsenterer Armstrong sin nye DLW Linoleum-kollektion i forbindelse med den naturlige gulvbelægnings 150 års fødselsdag. Med den nye kollektion, som fejrer 150 år med naturlige gulvbelægninger, er udvalget af linoleumsmønstre, der er ’Made in Germany’, blevet betydeligt større og mere varieret: Ni forskellige mønstre i mange flotte farver samt diskrete grå og naturfarver kan på harmonisk vis kombineres med hinanden. Der findes næppe nogen anden gulvbelægning, der har fået så mange miljømærker som DLW Linoleum. Samtidigt er gulvbelægningen nem at vedligeholde og rengøre. Tykkelse: 2,5 mm. Rullebredde: 200 cm.

Lager: På fjernlager

Under mottoet ‘Imagine a world with linoleum’ præsenterer Armstrong sin nye DLW Linoleum-kollektion i forbindelse med den naturlige gulvbelægnings 150 års fødselsdag.

Med den nye kollektion, som fejrer 150 år med naturlige gulvbelægninger, er udvalget af linoleumsmønstre, der er ’Made in Germany’, blevet betydeligt større og mere varieret: Ni forskellige mønstre i mange flotte farver samt diskrete grå og naturfarver kan på harmonisk vis kombineres med hinanden.

Der findes næppe nogen anden gulvbelægning, der har fået så mange miljømærker som DLW Linoleum. Samtidigt er gulvbelægningen nem at vedligeholde og rengøre.

Tykkelse: 2,5 mm.

Rullebredde: 200 cm.