Sildebensparket med klik - Eg rustik hvid - RESTPARTI

202,05 DKK
337,05 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 135,00 DKK

Vi leverer lige mange højre og venstre stave når der bestilles et lige antal pakker.

Vægt: 5,5 kg

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: 43 stk tilbage på lager

Produkttype: Lamelopbygget trægulv med klik
Træsort på toplag: Egetræ
Sortering: Rustik, knaster og splint forekommer
Mønster: Sildebensparket
Overflade: Hvid mat lak
Farvning: Hvid
Tykkelse på toplag: 2,6 mm.
Kerne/mellemlag: HDF
Kliksystem: 5G®
Fas: ingen fas, skarpkantet som klassisk sildebensparket
Længde på staven: 345 mm.
Bredde på staven: 69 mm.
Tykkelse: 14,6 mm.
Indhold pr. pakke: 0,45 m2
CE Marked: Ja
Boliggaranti: 20 år

Monteringsvejledninger:

Almindelig sildebensparket montering: Monteringsvejledning sildeben med klik

Nu er det blevet endnu nemmere at lægge sildebensparket med klik. Med Bjelins nye forbedrede kliksystem er det både hurtigere og lettere at klikke stavene sammen end klassisk sildebensparket som skal limes til undergulvet. Med Bjelins sildebenparket minimerer du behovet for at lime, sømme, slibe eller overfladebehandle. Den enkle installation af Bjelins sildebensparket betyder, at den samlede projekttid, er reduceret til et minimum. Under gunstige forhold kan en sildebenparket fra Bjelin monteres på en enkelt dag. Sildebensparket med klik giver en overkommelig samlet pris da produktet er GDS venligt og kan monteres af de fleste Gør Det Selv folk.

Selvom materiale prisen kan være lidt højere for Bjelins sildebensparket, sammenlignet med en traditionel sildebensparket, vil de samlede omkostninger normalt være betydeligt lavere. Bjelins sildebensparket er udviklet til at modstå alle de belastninger, der er skabt af årstidens variationer i temperatur og fugtighed. Da gulvet er opbygget af individuelle stave, der er mekanisk låst til hinanden, kan træets naturlige bevægelse på grund af årstidens variation i fugtighed optages i leddet, dvs. mellemrummet mellem overfladelaget i stavene.

Med sine 69x345 mm. er staven også nem at håndtere. Parketstaven er designet til en flydende installation direkte ovenpå et plant og jævnt undergulv (+/- 2 mm. målt over 2 meter).