Røget eg bordplade - Flere størrelser!

Pris fra
11.149,00 DKK
14.759,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 3.610,00 DKK

Vi yder ingen erstatning for revnedannelser, som opstår efter at pladerne er monteret!

30x625x5000 mm. Model/varenr.: 745099 - MIDLERTIDIGT UDSOLGT  

30x1250x2000 mm. Model/varenr.: 745121 - MIDLERTIDIGT UDSOLGT 

 

Model/varenr.: 745143
Vægt: 82 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Bordpladen leveres ubehandlet. Vi anbefaler at pladen slibes med fint sandpapir og olieres inden den tages i brug. Røget eg bordplade, skarpkantet. En superflot bordplade i solid egetræ. Bordpladen findes i flere forskellige størrelser. Du vælger størrelse under variantmuligheden. 

Kvalitet: Bordpladen består af sammenlimede stave. Bordpladerne laves ofte af trædimensioner, der indgår som en del af den samlede udnyttelse af det råtræ, der anvendes til vore øvrige produkter, og en koordineret produktion muliggør, at vi kan tilbyde disse produkter til markedets laveste priser. Pladerne leveres ubehandlet og det anbefales derfor altid at slibe og overfladebehandle pladen inden brug. Inden slutbehandlingen udføres, kan små knasthuller og lignende, med fordel udfyldes med træfiller, plastisk træ eller lignende. 

OBS!

Bordplader i røget eg må ikke udtørre; men skal genolieres ofte. Revnedannelser opstår nemmere i røget eg end i andre træbordplader, fordi ammoniakbehandlingen (rygningen) ændrer cellestrukturen. Vi yder ingen erstatning for revnedannelser, som opstår efter at pladerne er monteret!

spacer