Click’n Tile Blues - The New King

175,00 DKK
Model/varenr.: 110101520
Vægt: 0,6 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage

Farvekode: NCS S 7020 R80B
Flisestørrelse: 10x10 cm.
Tykkelse: Samlet tykkelse inkl. bagplade er ca. 8,5 mm.
Pakkestørrelse: 20 eller 50 fliser pr. pakke.
Monteringsmetode: Kliksystem, flisen klikkes let på bagpladen. Bagpladen limes fast på væggen.

 

Ofte stillede spørgsmål om Clic'n Tile fliserne

Hvor kan fliserne bruges?
Fliserne kan bruges alle steder, blot det ikke er i vådrumszone (f.eks. i brusenichen), på gulvet eller udenfor.

Hvor stor er hver flise, og hvad er den samlet tykkelse (inkl. montageplade)?
Hver flise er 10 × 10 cm, og tykkelsen inklusive monteringsplade og klæbemiddel er ca. 8,2 mm.

Kan monteringspladen limes ovenpå almindelige fliser?
Ja, monteringspladen kan limes på glaceret fliser, rå fliser, træ, malet, tapseret, filtet og rå vægge. Det eneste, man skal være sikker på, er, at underlaget er bærende (ikke løst siddende) og rengjort. Husk, at resultatet ikke bliver bedre end underlaget.

Hvordan fjernes overskydende lim?
Hvis man ønsker at fjerne monteringspladen, vil limen med stor sandsynlighed fortsat sidde på væggen. Limen kan fjernes med kniv, hvorefter væggen skal spartles og males.

Kan man montere bagpladen med dobbeltklæbende tape?
Nej, tapen vil efter kort tid slippe væggen eller vægpladen og det hele vil derefter falde ned.

Hvad gør man med fuger?
Click’n Tile er uden fuger, hvilket gør, at de er nemme at afmontere. Hvis man ser fliserne fra siden, vil man kunne se, at de sidder tæt ved montagepladen, men også at der er 1,2 mm sprække i toppen. 

Hvordan vasker man fliserne?
Med almindelig universalrengøringsmiddel. Det anbefales ikke at benytte skuremiddel, da det vil polere overfladen.

Kan fliserne tåle at komme i opvaskemaskinen?
Ja bare at temperaturen er under 42 grader. Alternativt vil vi anbefale at de puttes i et hovedpudebetræk og vaskes i vaskemaskinen på 30-40 grader.

Hvad med kalk?
Hvis man bruger fliserne hvor der er kalk, så anbefaler vi at man har en lille forstøver, hvor man har blandet citronrengøringsmiddel 1:10 med vand. Blandingsforholdet er dog afhængig af rengøringsmidlet. Når man herefter ønsker at rengøre fliserne, gøres det blot ved at bruge forstøveren. Herved får rengøringsmidlet lov at arbejde, samtidig med at det er bedre for miljøet.

Hvordan skæres fliserne til?
Med en almindelig 10 cm. skærekasse og hvis man skal skære mange fliser, så kan man også benytte en stiksav, rundsav eller kap-/geringssav.

Hvad er fliserne lavet af?
Fliserne er lavet af kunstfiber.

Hvor stabile er farverne?
I vores test har vi ikke set at farverne skifter farve over tid, men teoretisk set vil det kunne ske. Derudover vil der kunne forekomme minimale farvervariationer fra batch til batch.

Hvad gør man hvis der er en stikkontakt på væggen?
Man afmonterer stikkontakten og afsikre ledningerne, limer montageplade ovenpå, og skære hullet ud. Fliserne skæres til, inden stikkontakten kan monteres igen. Et lille hint er, at man skruer stikkontakten eller afbryderen fast til indmurings- eller forfra dåsen med afbryderskruer. Bemærk, at det kun er en autoriseret elektriker, som må afmontere/udskifte en stikkontakt, og at stikkontakten skal sidde udenpå fliserne.

Kan man hænge f.eks. hylder eller kroge op på Click’n Tile væggen bagefter?
Ja selvfølgelig, man skal blot huske at for bore et lille hul i flisen og montagepladen, og at skruen skal hæfte (sidde fast) på bagvæggen. 

Hvor lang tid tager det at montere?
Hver montageplade (180 x 60 cm.) tager ca. 20-30 minutter at montere. Kunststoffliserne tager ingen tid, men det er jo også her, at man kommer til at lege med overfladen. Hvis der skal tilskæres fliser, tager dette ca. 2 minutter pr. flise afhængig af, om man bruger en skærekasse eller en kap-/gæringssav.

Hvor meget skal jeg bestille?
Regn dit areal ud. Hver montageplade er 1,08 m2; for hver 1 m2 skal der bruges 100 fliser samt 0,5 liter lim.

Hvad hvis væggen er filset/pudset?
Hvis væggen er filset eller pudset, så skal du først prime væggen med Danalims Primer 600. Primer 600 sørger for optimal vedhæftning og giver overfladen en ensartet sugeevne.

Kan man printe på fliserne?
Ja, man har mulighed for at få printet sine personlige motiver på fliserne. Kontakt os på mail for pris. Husk at medsende det billede du ønsker printet på fliserne.