Dalapro Lightning Max

-26%
589,00 DKK
799,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 210,00 DKK
Model/varenr.: 604243
Vægt: 15 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Sprøjtespartelmasse med høj fyldningsevne. En grå svanemærket sprøjtespartelmasse i professionel kvalitet, med ekstra høj fyldningsevne. Dalapro Lightning Max er egnet til indendørs vægge og lofter ved både renovering og nybyggeri. Giver en overflade der er overmalingsbar. Sprøjtespartelmasse anbefales til de større arbejdsopgaver.

Bindemiddel: Latex-sampolymer
Opløsningsmiddel: Vand
Fyldningsmiddel: Letfyldningsmiddel og hvid dolomit
Kornstørrelse: Maks. 0,35 mm
pH: Cirka 9
Farve: Grå
Brandfarlighed: Spreder eller bidrager ikke til brand
Pakning: Plastikspand 15 liter og plastiksæk 15 liter

Produktinformation Dalapro Lightning Max Plus er en grå færdigblandet sprøjtespartelmasse med høj fyldningsevne. Egnet til pletspartling og fuldspartling af vægge og lofter ved nybyggeri og renovering. Velegnet til de fleste underlag på vægge og lofter indendørs som beton, gips, væv og tapet. Giver en overflade der er overmalingsbar. Svanemærket.
Arbejdsgang Spartlingen skal udføres med rulle på rengjorte og tørre overflader med god binding ved en temperatur på mindst +5 °C. Når den spartlede overflade er tør, slibes den. Brug slibepapir med kornstørrelse 120-150. Øjen- og åndedrætsværn anbefales ved slibning. Fjern slibestøv inden næste behandling. Spartlede overflader skal grundes inden tapetsering.
Anvendelse Dalapro Lightning Max opfylder kravene til CE-mærkning i henhold til EN 15824 og er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisninger i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”.

Sprøjtespartelmasse med høj fyldningsevne
• Færdigblandet grå sprøjtespartelmasse med høj fyldningsevne.
• Egnet til de fleste underlag.
• Velegnet ved både nybyggeri og renovering.
• Giver en overflade der kan overmales.
• Anbefales til de større arbejdsopgaver.
• Svanemærket.
 

Download:
Datablad

spacer