Dalapro Lightning Nova

-26%
589,00 DKK
799,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 210,00 DKK
Model/varenr.: 604245
Vægt: 15 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

En grå Svanemærket sprøjtespartelmasse i professionel kvalitet. Dalapro Lightning Nova er en allround spartelmasse der er egnet til indendørs vægge og lofter ved renovering og nybyggeri. Produktet er godkendt til ilægning af papirstrimmel. Sprøjtespartelmasse anbefales til de større arbejdsopgaver.

Bindemiddel: Latex-sampolymer
Opløsningsmiddel: Vand
Fyldningsmiddel: Letfyldningsmiddel og hvid dolomit
Kornstørrelse: Maks. 0,2 mm
pH: Cirka 9
Farve: Grå
Brandfarlighed: Spreder eller bidrager ikke til brand
Pakninger: Plastikspand 15 liter og plastiksæk 15 liter

Produktinformation. Dalapro Lightning Nova er en grå færdigblandet allround spartelmasse. En sprøjtespartelmasse med god fyldningsevne og en smidig konsistens der gør den let at bearbejde. Egnet til pletspartling, samlinger og fuldspartling. Velegnet til de fleste underlag på vægge og lofter indendørs som beton, gips, væv og tapet. Både til nybyggeri og renovering. Svanemærket.
Arbejdsgang. Dalapro Lightning Nova er egnet til ilægning af papirstrimmel. Produktet opfylder kravene til CE-mærkning i henhold til EN 13963 og er fremstillet i overensstemmelse med ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisninger i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”. Produktet er egnet til spartling af gipspladesamlinger i kombination med CertainTeed Marco Spark-Perf spartelstrimmel.
Anvendelse. Spartelmassen påføres ved hjælp af en sprøjte på rengjorte og tørre overflader med god binding. Temperatur: ikke under +5 °C. Når den spartlede overflade er tør, slibes den. Brug slibepapir med kornstørrelse 150-180. Øjen- og åndedrætsværn anbefales ved slibning. Fjern slibestøv inden næste behandling. Spartlede flader skal grundes inden tapetsering.

Grå allround sprøjtespartelmasse
• Færdigblandet, letbearbejdet grå allround spartelmasse.
• God fyldningsevne.
• Smidig konsistens som gør arbejdet lettere.
• Velegnet til store projekter.
• Egnet til spartling af gipspladesamlinger.
• Svanemærket.
 

Download:
Datablad

spacer