Dalapro Premium

-26%
409,00 DKK
555,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 146,00 DKK
Model/varenr.: 604253
Vægt: 15 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Færdigblandet hvid håndspartelmasse med høj fyldningsevne til gipsplader og beton.

Bindemiddel: Latex-sampolymer
Opløsningsmiddel: Vand
Fyldningsmiddel: Letfyldningsmiddel og hvid dolomit
Kornstørrelse: Maks. 0,15 mm
pH: Cirka 9
Farve: Hvid
Brandfarlighed: Spreder eller bidrager ikke til brand
Pakning: 10 liter i spand

Produktion Dalapro Premium er en færdigblandet håndspartelmasse. Ny sammensætning giver en lettere spartelmasse med endnu bedre fyldningsevne. Til samlinger og helspartling på de fleste overflader som gips, beton og glasfibervæv ved nybyggeri og renovering. Den specielle konsistens gør den nem at arbejde med. Spartelmassen er hvid, hvilket giver en god bund til overmaling med lyse farver. Hvid. Svanemærket.
Anvendelse Egnet til ilægning af papirstrimmel. Produktet er egnet til spartling af gipspladesamlinger i kombination med CertainTeed Marco Joint Tape spartelstrimmel. Opfylder kravene til CE-mærkning i henhold til EN 13963. Fremstillet i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Ved behandling af gipsplader anbefales det at følge anvisning i pjecen ”Gipsmontage og overfladebehandling – Hvor går grænsen”.
Arbejdsgang Spartelmassen påføres med hånd på rengjorte og tørre overflader med god binding. Temperatur: ikke under +5 °C. Når den spartlede overflade er tør, slibes den.
Brug slibepapir med kornstørrelse 180-220. Øjen- og åndedrætsværn anbefales ved slibning. Fjern slibestøv inden næste behandling. Spartlede flader skal forgrundes inden tapetsering.

Hvid allround håndspartelmasse
• Færdigblandet hvid håndspartelmasse med høj fyldningsevne.
• Letbearbejdet konsistens.
• Den hvide farve giver et godt underlag ved overmaling.
• Egnet til spartling af gipspladesamlinger.
• Svanemærket.
 

DownloadDatablad

spacer