Fra: HARO

DISANO LifeAqua Plankegulv - Eg Naturhvid

345,00 DKK
419,00 DKK
Du sparer: 74,00 DKK
Vægt: 7

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: På lager med forventet levering om 3-7 hverdage

Disano designgulve overbeviser med de fremragende egenskaber ved et moderne komfortgulv. De er derudover i enhver hensigt sunde i store formater samt en gevinst for ethvert rum. Alle Disano designgulve er egnede til boligarealer og erhvervslokaler med stort slid. Ekstremt slidstærk, og vandfast designgulv - må ikke lægges i våd-zone. Gulvet er meget velegnet til gulvvarme, og leveres med det lette monteringssystem Top Connect.

100% UDEN PVC og blødgørere. 

Planke størrelse: 235 x 1800 mm.
Planke tykkelse: 8 mm
Indhold pr. pakke: 3,38 m2 - 8 planker
Overflade: Børstet. Føles som årerne i ægte træ.
Fas/fuge: Fas, på alle 4 sider. Dvs. at hver enkel planke, smukt fremhæves med den lille V fuge, der opstår mellem plankerne.
Opbygning: 3 lags opbygning med et underlag af kork, der dæmper rumstøj og trinstøj, samt optimeret for gangkomforten. Mellem laget består af et AquaReject som gør planken særlig modstandsdygtig for fugt. Toplaget er en SilentSense overflade i autentisk trælook som er elastisk, blød og dejlig varm.   
Montering: Monteres som svømmende gulv med Top (G5) Connect kliksystem. 
Garanti: 20 år i bolig og 5 år erhverv!
Passende fodliste: Vare nr. 410357
Egnet til brug sammen med gulvvarme.

Tysk kvalitetsgulv med 20 års garanti!

Er du i tvivl om mængden? Prøv Haro's gulvberegner her.