Nord grå imprægneret terrassebrædder 28x120 mm.

€3.35
€3.89
You save: €0.54

Der skal bestilles i antal meter!

Model: 1188-032125L
Weight: 1,5
Availability: In stock

Plankerne fra Nord, er inspireret af den vejrbidte og smukt patinerede sæterhytte.

Træet har det grå, rå og slidte udseende fra starten. Du behøver ikke at vente på, at naturen give dit træ patina og samtidig, vil den imprægnerede overflade sikre en god holdbarhed. Den specielle imprægnering, er presset under højt tryk, ind i træets overflade.  Det er den imprægnering, som giver træet det grå look. 

Træet er bæredygtigt, miljøvenligt og PEFD certificeret træ.

Da træets kvalitet altid er lidt svingende skal man altid regne med ca. 5-7% ekstra til skærespild hvis der er nogen steder hvor noget skal skæres fra.

På mange brædder kan der forekomme ”strømærker” fra opbevaringen. Disse mærker forsvinder over tid.

Gråimprægneret Terrasseplank "glat/glat"

• "Glat" profil på begge sider. Overfladen har dog meget små fine riller for at holde bedre på imprægneringen og farven.
• Affasede kanter på langsiderne.

Forbrug: Ca. 8 meter pr. m2
Dimension: 28x120 mm. Brædderne kan variere +/- 5 mm.
Længde: Brædderne leveres i faldende længder, altså forskellige længder. Hvis du har et ønske om en særlig længde kan det skrives ind i kommentarfeltet under bestillingen. Hvis ikke vi kan levere den længde du ønsker kontakter vi dig for at finde en anden længde du måske kan bruge i stedet. Hvis ikke vi kan levere de længder du ønsker står det dig frit for efterfølgende at annullere din ordre. Vi har desværre ingen opgørelse over længder da det ændrer sig hele tiden.

Gråimprægnerede terrassebrædder er lavet i grantræ og der er derfor knaster i brædderne, udfaldsknaster kan forekomme.