Pergo Rigid vinyl, Italian Marbel - Optimum

€45.36
€56.07
You save: €10.71
Model: V3320-40136
Weight: 7,88
Availability: In stock

Italian Marble Moderne klassiker med glamourøs, smart stil. Blød struktur og bløde årer for et diskret udtryk. Minimalistisk facet, minder store fliser. Premium har et yderst holdbart slidlag til boligområder med PerfectFold™ V for hurtig, nem montering.

Træsort: Marmor
Farve: Hvid
Formater:
610 x 305 mm
Tykkelse: 5 mm.
Slidlag: 0,55 mm.
Fas: Nanofas på alle 4 sider
Indhold pr. pakke: 1,858 m² - 10 planker
Overfladebeskyttelse: TitanV™
Gradering: Mat
Monteringsmetode: Klik med Uniclic
Kvalitetsniveau: Optimum
Garanti: 25 år
Fugtmodstand: Vandafvisende
Brugsklasse: Klasse 33
Brandklasse: Bfl-s1
Kompatibel med gulvvarme
Monteringsvejledning Rigid

De smukke vinylgulve fra Pergo matcher næsten alle typer møbler – specielt hvide – og er ideel til entréer, køkkener eller stuer. Flisedesignet er perfekt til rum, hvor du ønsker et udseende af keramiske fliser, med varmen og blødheden fra vinyl. Monteringen både hurtig og effektiv. Til kommercielle anvendelsesformål, hvor man foretrækker et limet gulv, anbefaler vi vores Premium kvalitetsniveau. 
Pergo's vinylgulve er 100% vandfaste. Et vandtæt gulv er naturligvis også let at rengøre. Det beskyttende lag og en forseglet overflade, gør at det er let at fjerne snavs fra gulvet, hvilket ikke blot bevarer dets flotte udseende, men også sørger for, at det er hygiejnisk.
Pergo's vinylgulve er 100% ftalatfri. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores gulve ikke indeholder skadelige ftalater. 
Pergo's 25 år garanti. Som bevis på kvalitet, giver Pergo 20 års garanti på deres vinylgulve som kan omdanne dit rum til et område helt uden bekymringer.  

1. Beskyttende TitanV™ overflade med ekstra plet-, friktion og slidsikring - ekstra mat skaber et naturligt look
2. Fintrykte vinyl-mønsterlag
3. Fleksible vinyllag til lydabsobering , blød, varm og komfortabel følelse.
4. Rigid gulvets komposit kerne, gør at gulvet kan monteres på undergulve med uregelmæssigheder. To stive lag, forstærket med glasfiber, forhindrer at gulvet slår sig.