Douglas lamel plankegulv, EcoPlank

€87.11
€107.25
You save: €20.14
Weight: 10
Availability: In stock

Dette douglas plankegulv er lavet i en 2 lags opbygning. På toppen er der 6 mm. massiv douglas som slidlag. Toplaget er limet på en stabil bagside i stabil krydsfiner.

Længder: Gulvet leveres i faldende længder fra 300-400 cm. og kan ikke sælges i faste længder. Alle brædder leveres med endenot så de er nemme at samle.
Dimension: 20x280 mm.
Sortering: Natur, sorteringen er pæn og varierer naturligt i farven. Plankerne indeholder knaster, knasterne er spartlet med elastisk spartelmasse som kan indfarves med hvid lud.
Overflade: Leveres ubehandlet. Vi anbefaler at gulvet letslibes og behandles med hvidpigmeneteret olie.
Fas: Ja, fas på de 2 langsider.
Montering: Fuldlimes med parketlim til undergulvet. Må ikke monteres på strøer. Ved montering ovenpå Novopan spånplader med gulvvarme (eller lignende) kan plankerne skrues fordækt med en afstand på ca. 20 cm. i mellem skruerne. Der skal udlægges kraftig gulvpap inden gulvet monteres. Plankerne skal monteres på tværs af slangerne sådan at man kan skrue imellem varmefordelingspladerne.
Gulvvarme: Gulvet er egnet til montering ovenpå gulvvarme pga. den stabile bagside i krydsfiner. Plankerne vil trække sig mindre sammen end traditionelle massive douglas planker.