Contra Modular

424,00 DKK

SPECIFIKATIONER OG FORDELE Tæppefliser fra Contra Modular imødekommer nogle af de strengeste standarder på markedet, hvad angår krav til kvalitet, komfort og akustik. Egenskaberne gør kollektionen til et ideelt valg til åbne kontorlandskaber, kontorer og butikker. Contra Modular er en fleksibel løsning, for med eges hæftlim kan fliserne let skiftes til fliser i andre farver. På den måde kan gulvet nemt friskes op, hvis der skal et andet udtryk på gulvet. 13 stilrene farvenuancer Udstyret med eges patenterede flisebagside, produceret i 100 % pvc-fri tekstil Let håndtering, montering og udskiftning Kvalitetssikret gennem EN 1307-klassificering Brugsklassifikation til ethvert behov Specialstørrelse – 96 x 96 cm – fra 200 m2 48-timers vareprøveservice – 40 x 40 cm

Lager: På lager

SPECIFIKATIONER OG FORDELE

Tæppefliser fra Contra Modular imødekommer nogle af de strengeste standarder på markedet, hvad angår krav til kvalitet, komfort og akustik. Egenskaberne gør kollektionen til et ideelt valg til åbne kontorlandskaber, kontorer og butikker.

Contra Modular er en fleksibel løsning, for med eges hæftlim kan fliserne let skiftes til fliser i andre farver. På den måde kan gulvet nemt friskes op, hvis der skal et andet udtryk på gulvet.
 

  • 13 stilrene farvenuancer
  • Udstyret med eges patenterede flisebagside, produceret i 100 % pvc-fri tekstil
  • Let håndtering, montering og udskiftning
  • Kvalitetssikret gennem EN 1307-klassificering
  • Brugsklassifikation til ethvert behov
  • Specialstørrelse – 96 x 96 cm – fra 200 m2
  • 48-timers vareprøveservice – 40 x 40 cm

 

Husk at skrive farvenummer i bemærkningsfeltet når du bestiller tæpper. 

Prisen er baseret på minimumskøb på 100 m2 - skal du bruge mindre mængde så kontakt os inden bestilling.