INTERFACE ER VERDENS STØRSTE PRODUCENT AF TÆPPEFLISER, OG VI ANSES FOR EN VIRKSOMHED MED MOD OG IDEER TIL AT TURDE VÆRE ANDERLEDES.  

Ray Anderson grundlagde Interface i 1973, fordi han troede på tæppeflisens potentiale og på at gøre en forskel globalt set. Han formulerede en meget stærk bæredygtighedstankegang, og hans visioner spiller stadig en hel central rolle lige fra udvikling og produktion af tæppefliser til daglig ledelse og tankegang. 
Interface er indbegrebet af design. Både som en tankegang i organisationen, men også som et credo for alle vores produkter og services. Vi tilstræber at skabe nyskabende rum og muligheder for at hjælpe vores kunder med at realisere deres designvisioner inden for indretning.

Vi står for bæredygtighed. Tilbage i 1994 begyndte vi at ændre vores forretningsmetoder, og resultatet har været revolutionerende. For os og for branchen. Vi tror på, at virksomheder har en ansvarsfølelse, der er større end de produkter, de fremstiller og sælger. At der findes virksomheder, for hvilke design er blevet et kald, der er så centralt for deres mission, at det nu er deres natur. På begge fronter er Interface denne virksomhed.

Pris fra
129,00 Kr.
Pris fra
179,00 Kr.
Pris fra
209,00 Kr.
Pris fra
315,00 Kr.
Pris fra
319,00 Kr.
Pris fra
329,00 Kr.
Pris fra
354,00 Kr.
Pris fra
549,00 Kr.