Ege Una Tempo

199,00 DKK

SPECIFIKATIONER OG FORDELE Una Tempo broadloom er en kollektion til indretningsprojekter, der kræver tæpper til en overkommelig pris, men som samtidig opfylder krav til kvalitet, slidstyrke og lyddæmpning. Una Tempo er lavet af 100 % solution dyed garn til erhvervsbrug, og tæpperne er produceret af 100 % polyamid. Tæpperne i Tempo er slidstærke overfor snavs og pletter, fås i 8 farver, og er certificeret klasse 33, som betyder, at tæppet er velegnet til brug i erhvervslokaler med mange brugere, f.eks. kontorer og offentlige områder. 8 farver Kvalitetssikret gennem EN 1307-klassificering Certificeret klasse 33 – egnet til alle formål.

Lager: På lager

SPECIFIKATIONER OG FORDELE

Una Tempo broadloom er en kollektion til indretningsprojekter, der kræver tæpper til en overkommelig pris, men som samtidig opfylder krav til kvalitet, slidstyrke og lyddæmpning. Una Tempo er lavet af 100 % solution dyed garn til erhvervsbrug, og tæpperne er produceret af 100 % polyamid.
Tæpperne i Tempo er slidstærke overfor snavs og pletter, fås i 8 farver, og er certificeret klasse 33, som betyder, at tæppet er velegnet til brug i erhvervslokaler med mange brugere, f.eks. kontorer og offentlige områder. 

  • 8 farver
  • Kvalitetssikret gennem EN 1307-klassificering
  • Certificeret klasse 33 – egnet til alle formål.

 

Husk at skrive farvenummer i bemærkningsfeltet når du bestiller tæppet. 

Prisen er baseret på minimumskøb på 100 m2 - skal du bruge mindre mængde så kontakt os inden bestilling.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.