Ensfarvet vinyl - Tarkett Acczent Uni

329,00 DKK

Ensfarvet vinyl - Tarkett Acczent Uni

Lager: På lager

Acczent er en kollektion af heterogene vinylgulve til rum med hård slidtage i erhvervsområder, som f.eks kontorer, hospitaler/plejehjem, skoler eller butikker. 
Acczent Acoustic forenes med meget gode lyddæmpende egenskaber og hele 36 forskellige mønstre/farvedr. Med 19dB trinlydsdæmpning og sin hårde konstruktion er Acczent Acoustic perfekt til
 områder hvor man vil have både høj slidstyrke, lyddæmpning og et stort mønster- og farvevalg.
Overfladen er forstærket med TOPCLEAN XP PUR hvilket giver et meget rengøringsvenligt gulv uden behov for voks eller polish. 
Rengøringen sker med skånsomme rengøringsmetoder, hvilket betyder mindre behov for rengøringsmidler og vand, hvilket er godt for både miljøet og økonomien.

  • Slidlag 0,65 mm
  • Klasse 34
  • Vægt 3,2 kg/m²
  • Trinlydsdæmpning 19 dB

Bedre råmaterialerDisse heterogene vinyl-sortimenter er baseret på op til 53 % naturlige råmaterialer, fx salt og mineralske fyldstoffer. Vi benytter lokale leverandører, i det omfang det er muligt, for at reducere miljøbelastningen pga. transport.

RessourceansvarlighedDisse heterogene vinylsortimenter fremstilles i Sedan, Frankrig. Fabrikken anvender et miljøledelsessystem (ISO 14001). I de seneste fem år har fabrikken i Sedan gennemført talrige forbedringer. 63 % reduktion af vandforbruget, 29 % reduktion af VOC-emissionerne til luften. Fabrikken i Sedan får, ligesom alle andre Tarkett-lokationer, foretaget en miljøvurdering af eksterne revisorer hvert andet år. Der blev ikke identificeret risici på fabrikken i Sedan i 2009.

Menneskevenlige omgivelserDisse heterogene vinylsortimenter giver værdifulde sundheds-, hygiejne- og velfærdsfordele: Overfladebehandlingen med TopClean X-treme Performance reducerer brugen af vand, opløsningsmidler og energi og sikrer nem og billig rengøring og vedligeholdelse uden behov for voks eller polish i produktets levetid. Lave VOC-emissioner, for dette sortiment i gennemsnit-behandling af hensyn til de antibakterielle egenskaber og til gavn for hygiejnen.

Genbrug og genindvindingDisse heterogene vinylsortimenter indeholder op til 30 % genbrugsmaterialer fra produktionen. Vi har udviklet et genindvindingssystem og en plan for indsamling af affald efter lægningen. Genindvindingen af materiale fra produktionen er steget med 133 % siden 2003 (sendes til genindvinding på vores fabrik i Lentzweiler).