Fra: Faxe

FAXE Boliglak glans 10-15

1.075,00 DKK
1.408,00 DKK
Du sparer: 333,00 DKK
Model/varenr.: 11287
Lager: På lager med forventet levering om 4-8 hverdage

Slidstærk basislak. Hurtigtørrende og god slidbarhed. FAXE Boliglak er en vandfortyndbar, hurtigtørrende og meget effektiv gulvlak. Lakken giver en god slidstyrke og gør træet meget nemt at rengøre. Anvendes til lakering af planke- og parketgulve med normal slitage.

Emballagestr.: 10 liter
Rækkeevne: 1 liter pr. 8-10 m²
Påføring: Vandlakrulle
Type: Vandfortyndbar

Anvendelse: 
Til ubehandlede og tidligere lakerede trægulve, hvor man ønsker en slidstærk overflade, som er let at vedligeholde. Det anbefales at påføre 3 lag lak for optimal slidstyrke.

Brugsanvisning: 
Ren slebet/nylagt gulv: Gulvet skal være slebet, tørt og frit for slibestøv og fedt. Inden slibning anbefales det at vaske med Faxe Trærens, så fedt, voks og sæberester ikke slibes ned i træstrukturen. Sidste slibning bør foretages med korn 100 eller finere. Lakering foretages med en vandlakrulle i 2-3 lag. For at kontrollere vedhæftning og farvetonen, anbefales det at foretage en prøve.
Overlakering: Rengør gulvet for voks, sæberester, fedt og snavs med Faxe Trærens. Vask efter med rent vand. Herefter matslibes gulvet grundigt. Prøvelakering skal foretages for kontrol af vedhæftning. Stryg lakken jævnt på gulvet, undgå laksøer. Efter første lag mellemslibes med slibenet korn 120- 180.
Vedligehold: 
Den daglige rengøring er blot støvsugning. Når træet trænger til en behandling, vaskes det med FAXE Lakpleje. 
Lagring: 
Opbevares ved over +10º C. Holdbarhed: Uåbnet 12 mdr.
VOC: 2004/42/llA(i)(140)42

Tekniske data:
Omrystes før og under behandlingen.
Påføres ved min. +18° C og 50% RH.
Værktøj rengøres i vand.

OBS: Såfremt der skal anvendes flere dunke af produktet til behandlingen, skal alt indhold blandes sammen før brug for at sikre et ensartet resultat.

Deklaration:
Vandfortyndbar selvhærdende akryl/polyurethanlak.

Opbevares utilgængeligt for børn.
Mal kode: 00-1