Fra: Faxe

FAXE Hvid Lud -

95,00 DKK
115,00 DKK
Du sparer: 20,00 DKK
Vægt: 1
Lager: 4 stk tilbage på lager + flere med forventet levering om 4-8 hverdage

Effektiv mod gulning af alle trægulve og træoverflader. FAXE Hvid Lud standser træets naturlige gulningsproces og giver det et ekstra lyst og ensartet udseende. Produktet er klart til brug og let at påføre.

Farver: Hvid
Emballagestr.: 1 liter, 2,5 liter, 5 liter spand
Rækkeevne: 8-10 m²/l.
Tørretid: 5 timer v/20°C.
Påføring: Pensel, rulle eller lammeuldssvaber, plastik spand, sandpapir eller slibenet.
Type: Vandfortyndbar

Anvendelse:
Til nyt, ubehandlet eller afslebet træ, hvor man ønsker at bevare træet lyst. FAXE Hvid Lud er specielt velegnet til behandling af fyr, gran, douglas, pitchpine, oregonpine og lærk. Andre træsorter - f.eks. birk, bøg, eg, ask og ahorn - kan behandles med FAXE Hvid Lud, men farvetonen vil afhænge af træsorten. Det anbefales at foretage en prøve.

Forbehandling:
Træet skal være rent og tørt. Snavsede træflader renses først grundigt med FAXE Trærens.

Arbejdsvejledning:
• Luden påføres nemt i et jævnt lag med en pensel, lammesvaber el. rulle i træets længderetning. Overlapninger udjævnes, mens træet endnu er vådt.
• Træets tørretid er 5 timer v/20°C.

Trælofter behøver ingen efterbehandling. Gulvbrædder, møbler, bordplader m.m. efterbehandles, således at træet er effektivt beskyttet mod indtrængning af snavs og væsker.

Efterbehandling:
Når træet er tørt, skal overfladen efterbehandles med FAXE Gulvsæbe Hvid, FAXE Prestige Olie Hvid eller FAXE Træolie Hvid, som giver træet en robust og naturlig overflade samt efterlader træet med en lys farvetone. Den daglige rengøring af træ, som er behandlet med FAXE Hvid Lud og en FAXE Olie, foretages med FAXE Gulvsæbe Hvid eller FAXE Oliepleje Hvid.

Tekniske data
Rengøring:
Rengør værktøj i vand.
pH-værdi: 9-10.
Opbevaring: Ikke under +5°C.

Indholdsstoffer: 
Natriumhydroxid <0,5%, planteolier, naturlig voks og titandioxid.

Produktet rystes/omrøres omhyggeligt før og under brug. Såfremt der skal anvendes flere dunke til behandlingen, skal alt indhold blandes sammen før brug for at sikre et ensartet resultat. Det anbefales altid at foretage en mindre prøve for test af overflade, vedhæftning, og farvetone