Fra: Faxe

FAXE Stenvask

95,00 DKK
122,00 DKK
Du sparer: 27,00 DKK
Model/varenr.: 17311
Lager: 5 stk tilbage på lager + flere med forventet levering om 4-8 hverdage

Universal rengøring til alle overflader i køkken og bad.
Universelt rengøringsmiddel til alle vaskbare overflader og genstande. Ideel til marmor, emaljerede badekar og lignende. Drøj i brug.

Emballagestr.: 1 liter
Rækkeevne:
I sprayflaske: 1 hættefuld til 2 liter vand. Normal afvaskning: 1/4 - 1/2 dl til 10 liter vand.
Tørretid: 1 time.
Påføring: Børste, klud, sprayflaske.

Anvendelse:
Fjerner sæbe og snavs på f.eks. keramik- og marmorfliser, sanitet, blandingsbatterier og emaljerede badekar. Hyppig anvendelse sikrer, at der ikke opbygges kalkbelægninger på overfladen. Er særlig egnet til sarte overflader, som ikke tåler sure midler.

Behandling:
FAXE Stenvask kan med fordel anvendes i sprayflaske. Dosering: 1 hættefuld til 2 liter vand. Sprayes på overfladen i f.eks. bruchenicher efter badning. Efter kort virkningstid skylles efter med rent vand. Ved normal afvaskning tilsættes FAXE Stenvask i forhold 1/4 - 1/2 dl til 10 liter vand. Overfladen sæbes ind med børste eller skuresvamp. Efter en virketid på 5 - 10 minutter afvaskes der med rent vand.

Tekniske data
Rengøring:
Værktøj renses vand.
pH-værdi: Ca. 9.
Opbevaring: Ikke under + 5°C.

Indholdsstoffer
Under 5 % EDTA, 5-15 % nonioniske, overfladeaktive stoffer.

Produktet rystes/omrøres omhyggeligt før og under brug. Såfremt der skal anvendes flere dunke til behandlingen, skal alt indhold blandes sammen før brug for at sikre et ensartet resultat. Det anbefales altid at foretage en mindre prøve for test af overflade, vedhæftning, og farvetone.