Topsælgere

FibroTech akustiklofter bliver i sin enkelthed lavet af cement og træuld. Vi bruger den fineste hvide cement fra Aalborg Portland. Denne sammensætning har mange unikke fordele, som f.eks. støjdæmpning, lydisolering, akustikregulering og et sundt indeklima. Ydermere har det en effektiv brandsikring. Med FibroTech er mulighederne mange, da vores akustikplader bl.a. fås med forskellige kanter samt leveres i alle dimensioner og farver.

Pris fra
125,00 DKK
Model/varenr.: 2132446
Model/varenr.: 2132449
Model/varenr.: 2132450
Model/varenr.: 2132448

FibroTech’s gode egenskaber
God akustik Vores træbeton giver rum, eller forskellige afdelinger i rummet, en fremragende akustik. Ved anvendelse af akustikplader fra FibroTech opnås en akustikregulering samt dæmpende efterklang. Derfor egner vores produkter sig særligt til beklædning af indvendige lofter med eller uden kip, kontor, alle rum/lofter med hård gulvbelægning, større indgangspartier, overdækkede terrasser, sportshaller, garager, stalde mv. 100% naturprodukt.
Vores træbetonplader er lavet af naturprodukterne træ og cement, som kombinerer bygningsteknisk styrke med naturlige egenskaber. En akustikbeklædning skaber ikke blot et behageligt lydmiljø, men giver samtidigt et bedre indeklima. Effektiv brandsikring Vores plader har brandsikrede egenskaber, som er afgørende for en effektiv brandbeskyttelse af konstruktioner. For eksempel er et højt smeltepunkt og en lav røgkoncentration yderst vigtigt ved evakuering af personer i bygninger.

Alle vores produkter er CE mærket samt opfylder brandkravene til brandklasse B/s1/d0. Produktet FibroTech BASIC pladen er den fine akustikplade, der egner sig perfekt til fulddækkende isoleringsløsninger eller dækning af enkelte felter ind i rummet. På grund af materialets natur vil farvevariationer forekomme. Montering og rengøring Før du starter med montagen, anbefaler vi at læse vores monterings-, opbevarings- og akklimatiseringsvejledning på www.fibrotech.dk Den giver alle vigtige informationer du behøver, for at opnå det bedste resultat. Uhensigtsmæssig opbevaring og manglende akklimatisering kan medføre, at pladerne ændrer mål og vægt. FibroTech træbeton kræver ikke mere rengøring eller pleje end andre produkter. Efter montage kan pladerne rengøres med støvsuger eller opvredet klud.