Fra: Forbo

Forbo Novilux vinylgulv - Silver stream 3176

279,00 DKK
379,00 DKK
Du sparer: 100,00 DKK

Hvert lag af et Forbo Novilux vinylgulv giver ekstra værdier som trinlydsdæmpning, fremragende komfort og høj slidstyrke. Komfortabel, robust og lav vedligeholdelse.

Model/varenr.: 3176
Vægt: 2,55
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage

Forbo Novilux vinylgulve skiller sig ud fra stort set alle andre vinylgulve ved at have et slidlag på hele 0,7 mm. Forbo Novilux gulve er de mest slidstærke vinylgulve på markedet. De er meget velegnet til f.eks. boliger og små virksomheder, såsom butikker og kontorer. 

Rullebredde: 400 cm.
Tykkelse: 3 mm.
Slidlag: 0,7 mm.
Slidstyrke: 23/33
Vægt: 2.550 g/m2
Overflade behandling: PUR Pearl

Naturlig overflade:
Takket være den unikke mønsterrapport på 150 cm. og den fremragende kvalitet af print får Novilux vinylgulve et naturligt overflade look. Den nye, innovative overflade prægning giver gulvet en autentisk finish i sten og træmønstre.

Hygiejnisk gulve:
Fås i en rullebredde på 4 meter, hvilket giver Novilux en problemfri overfladefinish også i store rum. Hvis det er nødvendigt, kan en næsten usynlig, permanent tætning opnås med kold svejsning.

Komfortabelt gulv:
Novilux, med sin opbygning af LDF-skum, leverer en trinlydsdæmpning på op til 17dB, hvilket hjælper til at holde støjgener i ethvert rum til et minimum.
Desuden Har Forbo's særlige Aquagrip overflade skridsikkerhed (R10), der giver ro i sindet omkring sikkerheden i områder, hvor der kan opstå spild og stænk.

Hurtig og nem installation:
Nøglen til alle vellykkede projekter er en hurtig og nem installation af gulvbelægningen. Alle Novilux gulve garanterer enkel, hurtig og effektiv installation, da de er tilgængelige i bredder på op til 4 meter. For boligsektoren, kan områder på op til 20 m² lægges løst. Ved brug i erhvervsområder anbefales det an gulvet limes til undergulvet.