Ege Epoca Classic

345,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

Model/varenr.: 0780
Vægt: 2,45 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

Epoca Classic er inspireret af skandinavisk minimalisme og er det perfekte valg til moderne, stilrene kontormiljøer, der kræver lidt ekstra. Kollektionen er produceret i 100 % slidstærk polyamid.

Egenskaber: Slidstærk, lang levetid, nem at vedligeholde og rengøre
Struktur:
Løkke/loop
Luvmateriale: 100% polyamid – 590 g/m²
Velegnet til: Erhverv, hvor flere end 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan være terminaler, butikker, institutioner, ekspeditionsområder, hotelfoyerer, kontorer, skoler, restauranter og gange. Særligt velegnet til trapper.
Farvning: Continue farvet
Bagside: CL-bagsiden er en tæt latexbagside, som er velegnet til meget trafikerede områder. Bagsiden sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. Derudover er CL-bagsiden velegnet til stole med hjul og steder, hvor der færdes mange mennesker. Bagsiden har et integreret underlag, så der ikke kræves ekstra underlag. Derfor kan tæppet fastgøres direkte til undergulvet.
Total højde: 7,5 mm.
Totalvægt: Ca. 2450 g/m²
Brugsområder: Klasse 33 – Erhverv - kraftig brug
Trappeegnet: Ja
Rullehjulsegnet: Ja, konstant brug

Kvaliteten er inspireret af skandinavisk minimalisme og er det perfekte valg til moderne, stilrene kontormiljøer, der kræver lidt ekstra designmæssigt. Den fladvævede kvalitet er yderst slidstærk og nem at rengøre, hvilket gør tæppet helt optimalt til områder med høj trafik. Konstruktionen i vævningen giver en unik stribet og stringent effekt. Indfarvningen af tæppet sker i store kar, og dermed sikres en flot ensartethed i farven. Kollektionen byder på et stort udvalg af standardfarver.

Produkt beskrivelse. Download her: Epoca Classic

spacer