Gulvvarme trægulv

Ring for pris
44 92 60 60

Gulvvarme trægulv

Lager: På lager

Løsning med trægulv og vandbaseret gulvvarme. Varmeslangerne er lagt på en varmefordelingsplade, der ligger mellem bjælkerne, som bærer trægulvet.

Gulvvarme i trægulv 
Trægulve kan sagtens konstrueres, så de ikke tager nævneværdig skade af at blive varmet op af et gulvvarmeanlæg, man skal vælge et produkt der er egnet til at lægge hvor der er gulvvarme, og sikre sig at garantien også gælder når gulvet lægges med gulvvarme. Det er vigtigt, at det varme vand, der sendes rundt i gulvvarmeslangerne under trægulvet, ikke bliver for varmt. Trægulvets overfladetemperatur må aldrig være højere end 27 grader.

Du kan også lægge elgulvvarme under dit trægulv, men det er meget vigtigt at bruge et system specielt til trægulve. Dette system regulerer temperaturen, så den ikke bliver for høj og ødelægger gulvet.

Ulempen ved trægulve med gulvvarme er, at der ofte kommer revner, når træet udvider sig eller trækker sig sammen, afhængigt af luftens fugtighed og temperatur. Det er især et problem, når gulvplankerne er massive og gjort fast til bjælker eller strøer. I et sådant gulv vil der med stor sandsynlighed komme revner mellem de enkelte gulvbrædder i kolde og tørre perioder om vinteren, mens revnerne normalt vil forsvinde igen om sommeren, når det er mere fugtigt og varmt i vejret. 
Det kan undgås ved at lægge gulvet som et svømmende gulv, hvor et mellemlæg gør at gulvbelægningen kan bevæge sig i forhold til underlaget