20 mm Roth varmefordelingsplade, selvbærende - Alu

72,50 DKK

20 mm Roth varmefordelingsplade, selvbærende

Model/varenr.: 339231065
Lager: På lager

Teknisk beskrivelse
Roth selvbærende varmefordelingsplade til gulve med strøer er specielt udformet således, at gulvvarmeanlægget ikke forøger byggehøjden i forhold til en normal gulvkonstruktion.
Strøer eller bjælkelag skal have en indbyrdes centerafstand på de normale 600 mm, og isoleringen skal ligge helt op under varmefordelingspladen ( afsluttes 15 mm under overkant på strøen ), så isoleringen berører undersiden af varmefordelingspladen. Isoleringen skal være en trykfast / halvstiv type, f.eks. Rockwool Flexi A-batts.
Pladerne har to langsgående spor, hvori 20 mm Linpex® Oxygenstop rørene kan trykkes fast, og de er udformet således, at når røret er presset ned i sporet, fastlåses det, og pladen fungerer som ”rørholder”.
Den selvbærende varmeplade er konstrueret, så den til stadighed presser op imod gulvet og dermed sikrer den idelle varmeoverførelse, der er forudsætningen for et lavtemperaturanlæg.
Anvendelsesområder
Varmefordelingspladen er konstrueret til at indbygge gulvvarme i normale trægulvskonstruktioner med strøer og isolering, eller i etageadskillelser med bjælkelag.
Tekniske data
Roth Varmefordelingsplade, selvbærende VVS nr.:  339231.065 Mål:  bredde 590 mm, længde 500 mm Areal:  0,3 m² Spor:  2 stk. med c / c 300 mm Materiale:  0,5 mm stålplade Forbrug:  2,7 plade pr. m²