Find dit nye gummigulv i det store udvalg hos Gulvlageret. Den slidstærke og holdbare gulvtype er super populær i fitnesslokaler, butikker, hospitaler og mange andre typer offentlige rum og bygninger. Udforsk vores mange valgmuligheder, og find den type gummigulv, der passer til dine krav.

Model/varenr.: Nora0862

Stort udvalg af gummigulve i mange farver

Vores udvalg her på siden rummer et væld af farve-muligheder, når det kommer til dit nye gummigulv. På den led håber vi, at du kan finde akkurat det gummigulv, som du søger.

Uanset hvilket af vores gummigulve du vælger, kan du være sikker på høj kvalitet. De forskellige gummigulve er alle produceret af nora systems, som er en af verdens førende producenter af gummigulve.

Deres gummigulve er kendetegnet ved deres fremragende ergonomiske og støjabsorberende evner. Samtidig er de utroligt nemme at vedligeholde og skridsikre op til R11. Deres slidstærke og holdbare natur gør også, at disse gummigulve har en super høj levetid, og at de forbliver flotte i årtier frem.

Hvor er det oplagt at bruge gummigulve?

Der er mange steder, hvor det er oplagt at bruge gummigulve. Deres slidstærke og holdbare natur gør dem til et godt valg på lokationer med masser af aktivitet. Her er nogle eksempler på, hvor gummigulve vil være et glimrende valg:

  • Sundheds- og plejesektoren
  • Fitnesscentre
  • Uddannelsesinstitutioner
  • Butikker
  • Industri
  • Offentlige bygninger

Dette er bare få eksempler på, hvor gummigulve er relevante at bruge. Mulighederne er mange, og deres forskellige egenskaber gør dem til et super godt valg i mange situationer.

Køb gummigulve hos Gulvlageret

Du kan trygt købe gummigulve hos Gulvlageret. Og hvis du i stedet skal bruge en anden gulvtype, er vi også leveringsdygtige på den front. Vi har nemlig Danmarks største udvalg af gulve, så uanset om du mangler gummigulve, linoleumsgulve, laminatgulve eller noget helt fjerde, kan du finde det hos os.

Vi vægter den gode kundeservice rigtig højt, hvorfor vi også er glade for de mere end 9.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har en rating på 4,4 stjerner og en status som ‘fremragende’.

Et udpluk af kundernes anmeldelser viser, at de er enormt tilfredse med vores hurtige levering, det brede udvalg af møbler og den gode service.