HARO udvider med interior-programmet sin træ- og designkompetence fra gulve til boligindretninger.HARO udvider med interior-programmet sin træ- og designkompetence fra gulve til boligindretninger.

HARO Interior Table – borde i kvalitetstræ

Bordene fremstilles af originalt HARO parket og muliggør en individuel udformning af din bolig. Om det er rustikt eller klassisk – så tilbyder vi den perfekte løsning.

HARO Interior Wall – vægbeklædning

Forædling af vægge – skab atmosfære med det nye limsystem
Stadig oftere beslutter moderne bygherrer at skabe vægge og delvise flader med smagfulde gulvelementer. Også vores gulve kan du montere legende let på væggen.

Et stærkt statement – gulv på væggen med det etablerede clicksystem

Du har også mulighed for at videreføre dit parketgulv som vægbeklædning for at opnå en ekstravagant udformning af rummet. Til dette formål har vi udviklet et monteringssystem, så du kan fastgøre dit HARO gulv professionelt på væggen. Gulvplankerne monteres på systemets skinner og kanterne dækkes med aluminiumprofiler eller afslutningskanter af træ. Dermed opstår der detaljer i rummet, der afspejler HARO gulvets naturlighed og varme.

HARO Interior Stairs – trappebeklædning

I tilbehørssortimentet kan du finde passende trappekanter til limning, der passer til HARO gulvet. Dermed kan du på en elegant måde forbinde to etager med hinanden med dit favoritgulv og skabe en harmonisk rumfølelse.