Homogen vinylflise Gerflor Troplan - 1056 Dark Blue

299,00 DKK

Gerflor Troplan er en fleksibel og homogen gulvbelægning i fliser med et retningsbestemt mønster.

Vægt: 3,5

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: På fjernlager. Forventet lev.tid er 2-5 hverdage.

Gerflor Troplan er en fleksibelt og homogen gulvbelægning i fliser med et retningsbestemt mønster. Gulvbelægningen er gennemfarvet. Overfladen er yderligere komprimeret for at få bedre slidstyrke som gør produktet nemmere at holde rent igennem mange år. 
Evercare™, den nye patenterede overfladebehandling er enestående, og sørger for at gulvet er meget rengøringsvenlig. Evercare™ er en polyuretan behandling, som udføres ved brug av laser teknologi og fungerer som en barriere mot revner og kemikalier. Den erstatter også behovet for voks eller polish under produktets levetid. Symbioz serien byder på 26 flotte farver.

Indhold pr. pakke: 7,39 m2

Flisestørrelse: 60x60 cm.

Tykkelse: 2,0 mm.

  • Patenteret Evercare-overfladebehandling => nem renholdelse, stor modstandsdygtighed over for kemikalier, bakterie- og mugresistent, ingen voks eller polish i produktets levetid.
  • Mange farver med retningsbestemt design.
  • 100 % genanvendeligt.
  • Ftalatfrit.

Floorscore certifiedTVOC after 28 days < 10 µg/m3