Topsælgere

Svømmende lægning ? Elementerne vinkles ind - Trykkes ned - Færdigt arbejde

Top Connect - lægning i løbet af nul komma fem
Dette nyudviklede læggesystem er formentlig det mest enkle i verden. Elementerne vinkles først ind på langsiden og låses sammen i enderne uden brug af kraft. Top Connect er både enkelt og sikkert. Hemmeligheden er den patenterede fjedermekanisme, der forbinder de enkelte planker nøjagtigt med hinanden.

Oversigt over dine fordele

 • Ekstrem hurtig og nem lægning
 • Præcis og professionel forbindelsesteknik
 • Nemt at lægge, nemt at fjerne igen
 • Gulvlægning uden værktøj
 • Sikker forbindelse i enderne og på langsiderne

Trinslydsdæmpning - Mere komfort

Silent Pro komfort-lyddæmpningsunderlaget reducerer trinstøj med op til 23 son-enheder* og rumstøj til et minimum, gør lyden mere behagelig, reducerer lydenes varighed samt gør lægningen lettere. Dermed skåner du ikke blot dine og din nabos ører, men også dine led og din rygsøjle. Komfort-lyddæmpningsunderlaget giver bløde, fjedrende skridt.

Vi anbefaler generelt at anvende lyddæmpningsunderlag til hårde undergulve, uanset om det er cementgulv, spånplader, træ-, keramik- eller kunststofgulve. De forbedrer gulvets elasticitet, reducerer rumklang og trinstøj og udjævner mindre ujævnheder i gulvet. Det skåner ikke kun eventuelle under- og overboeres ører, men også dit parketgulv. Vælg selv:

Oversigt over dine fordele

 • Fremragende lyddæmpning af trin- (op til 19 dB) og rumstøj (op til 23 Son-enheder*)
 • "Skovbundseffekten" skåner leddene og rygsøjlen
 • Gulvlægning og lyddæmpning i et arbejdstrin
 • Velegnet til lægning oven på gulvvarme
 • Kan skæres let og rent
 • Restmaterialer kan bortskaffes miljørigtigt sammen med husholdningsaffaldet
 • Lyddæmpningsunderlaget fås også separat
 

Naturlighed ? Ansvarsbevidst handling

Der er en lang vej fra et nyplantet lille træ til et parketgulv af ædle træsorter – i det mindste set fra et tidsmæssigt perspektiv. Ellers er Hamberger fortaler for de korte arbejdsgange og henter den langt overvejende del af det træ, der anvendes til HARO parket, fra produktionsstedernes nærområde.

Certificeret produktion
Også i produktionen påtager Hamberger sig rollen som foregangsmand mht. bæredygtighed og beskyttelse af miljøet og blev allerede i 1998 certificeret som en af de første virksomheder i træforarbejdningsindustrien iht. DIN EN 14001: Dynamisk miljøkompetence fra en virksomhed med regionale rødder og en lang tradition, som du allerede første gang, du ser produkterne, kan se pga. certificeringen med miljømærket "Der blaue Engel".

Mærkekvalitet made in Germany
CELENIO – det er kvalitet Made in Germany. For at du altid kan være sikker på, at dit gulv lever op til de højeste kvalitetsstandarder, tester, overvåger og sikrer vi løbende både produktion og vores produkter med kvalitetsstyringssystemet iht. DIN EN ISO 9001.

Miljøbeskyttelse
Miljøbeskyttelse er en del af vores daglige arbejde. Det bedste bevis for det: HAMBERGER er certificeret iht. DIN EN ISO 14001.

Pleje ? helt rent

Tørrengøring
HARO gulve er meget vedligeholdelsesvenlige. Normalt er det nok, at tørrengøre med en moppe, kost eller støvsuger. Skal det være meget rent? Så prøv den specielle rengøringsklud HARO Easy Clean. Gummimærker fra skosåler eller fedtpletter kan nemt og enkelt fjernes med HARO pletfjerner.

Rengøring med vand
I regnvejr eller om vinteren bærer støvler også af og til kraftigere snavs med ind i huset og gør rengøring med vand nødvendig. Hæld i denne forbindelse 1 kop CELENIO Basispleje i vandet og aftør overfladen med den hårdt opvredne klud. Gulvet må ikke være vådt, men kun en smule fugtigt. For at opnå en ensartet, langtidsvirkende glans skal du polere efter med en tør HARO plejeklud. Færdigt arbejde!

Det bør du altid være opmærksom på
For at du altid skal have glæde af dit CELENIO gulv, skal du aldrig bruge brun sæbe, skuremidler, ståluld eller voks til rengøring og pleje. Tør straks våde pletter af. Damprensere egner sig heller ikke til rengøring af CELENIO. Kort sagt: Beskyt dit gulv mod fugt!

Endnu mere beskyttelse til dit gulv
Med den rigtige beskyttelse vil dit gulv være smukt længe. Filtpuder under stole og bordben hjælper med at undgå skrammer. Hjul under lænestole og kontorstole skal overholde DIN 68 131, belægning type W (blød). I indgangsområdet sørger fodmåtter for, at der ikke kommer småsten og snavs ind i boligen. Som underlag for lænestole og kontorstole anbefaler vi, at du bruger polycarbonatmåtter.

Opbygning og garanti ? Bedste kvalitet til dit hjem.

Vores garanti
CELENIO-elementer er det rigtige valg for alle, der ønsker usædvanlig luksus. De spændende elementer fås i tre formater og til tre forskellige læggemetoder. Til den moderne bolig. Unset om det er køkken, spisestue, soveværelse... CELENIO giver mere livskvalitet pga. gulvvarmen og den høje brudstyrke.

Vi står inde for CELENIOs kvalitet og yder 15 års garanti på brud i boliger.

Varme og komfort
Dejlig og behagelig: CELENIO viser også vejen inden for komfort. Elementernes varme udstråling sørger for overraskende sanselige oplevelser og en helt ny gulvkultur.

Det innovative materiale: HAROLITH1
Det er en fornøjelse at præsentere: Harolith1! Til CELENIO har vi fundet på noget helt specielt. Det innovative materiale af træ presser vi under kraftigt tryk til tredimensionelle elementer. Og fordi fantasien ikke kender nogen grænser, findes der skifer-, sten-, tekstil- og klippestenslook samt bølgedesign, indbydende og samtidigt overraskende CELENIO-overflader.

Værd at vide: Gode grunde til CELENIO by HARO

 • Mærkekvalitet fra Tysklands førende parketproducent
 • Made in Germany
 • Innovativt produkt i træmaterialet Harolith1
 • Særlige, moderne overfladestrukturer og farver
 • Dejligt varmt og behageligt at gå på
 • Utrolig brudsikkert
 • Levende naturlighed
 • Let at lægge, også oven på gulvvarme
 • Modstandsdygtigt og utroligt let at pleje
 • 15 års garanti

Montering på væggen ? den nye form for vægudformning

CELENIO overbeviser lige så meget i køkkenet med praktisk skønhed som bemærkelsesværdig kulisse i boliger. Det har aldrig været lettere at realisere ekstravagant individualitet på så tiltalende vis. Du kan vælge - kan monteres i to varianter: Direkte limning på væggen eller montering som reolsystem (FN decoshelf)

Konfigurer blot din væg med vores CELENIO Deco-Shelf konfigurator. Du får en materialeliste og forslag til reolsystemet: