En sammenvævet verden
Linie Design er et dansk designfirma, der grundlagt i 1980. Linie Design er Nordeuropas største grossist og udvikler af håndlavede tæpper. Elegante farver og udsøgte materialer er en naturlig del af Linie Designs hverdag.


Tradition er et nøgleord, både når det kommer til nordisk design og unikt kunsthåndværk. Alle tæpper er designet af anerkendte skandinaviske designere og håndvævet af indiske vævere, som har forfinet deres håndværksmæssige kunnen gennem generationer.

Et moderne nordisk udtryk er flettet ind i alle designs, og Linie Design er altid på udkig efter nye måder at designe, væve og kombinere på. Der nytænkes mønstre, materialer og udtryk, og resultatet taler sit tydelige sprog: Tæpperne bliver solgt i mere end 60 lande verden over! Linie Design tilbyder et meget fleksibelt logistisk set-up, og takket være høj indkøbsvolumen og stor markeds-knowhow er priserne meget konkurrencedygtige.

Linie Designs filosofi

Kernen i Linie Designs forretning

Linie Designs nordiske rødder definerer hele designforståelsen. Kvalitet og enkel æstetik er helt fundamentalt for alt, hvad de laver – og de udforsker konstant nye materialer, metoder, mønstre og idéer.

Linie Design er dog intet uden deres store knowhow om både vævning, materialer og markeder. De samarbejder med højtkvalificerede produktionsenheder, og nogle af Skandinaviens bedste designere samt dygtige forhandlere verden over. Sammen skaber Linie Design et dynamiske produkter efterfulgt af vækst og succes.

Deres vision er at fylde alverdens hjem med skønhed. Derfor er de smukke tæpper karakteriseret ved æstetisk ynde, høj kvalitet og stor funktionalitet. Professionalisme, ærlighed, uhøjtidelighed og kundeservice er nøgleord i Linie Design måde at drive forretning på.

Linie Design passer på miljøet

Linie Design ønsker, at klimagasserne reduceres mest muligt. Derfor forventer de, at deres produktionsenheder producerer i henhold til gældende lokale miljøkrav. Alt produktionsaffald skal håndteres på forsvarlig vis, og eventuel udledning skal underlægges løbende kontrol.

Linie Design lever op til EU-direktivet REACH, som sikrer, at alle gældende miljøkrav overholdes, og at kemiske produkter er godkendte, registrerede og kontrollerede.

Vi rækker ud efter sikkerheden

Det giver sig selv, at kvalitet og sikkerhed er vigtigt for Linie Design. Ingen materialer må kunne udgøre en risiko for sundheden.
For at sikre, at alle gældende miljøkrav overholdes, har Linie Design udarbejdet en guideline i samarbejde med en specialiseret kemiker. Formålet med ’Product Environment Guideline’ er at sikre, at produkterne udvikles i overensstemmelse med lokale love og regulativer i det pågældende produktionsland samt gældende lovgivning i EU, USA og Canada.


Alle Linie Designs produkter lever op til EU-direktivet REACH (Registration, Evaluation and Authorisation of Chemical Substances).