Kährs Lux - Ask Flow

639,00 DKK
729,00 DKK
Du sparer: 90,00 DKK

Den hvide struktur og de halvgennemsigtige pletter på planke aske gulv fra Lux Collection er med til at balancerer de lyse og mørke kontraster i træet, så de varme asketoner blødgøres blidt.

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: På lager med forventet levering om 3-6 hverdage

Den hvide struktur og de halvgennemsigtige pletter på planke aske gulv fra Lux Collection er med til at balancerer de lyse og mørke kontraster i træet, så de varme asketoner blødgøres blidt. Den 4-sidede mikrofasning af kanten sikrer et klassisk helplankeudtryk. Den ultra-matte lakering fremhæver de naturlige variationer i træet og får gulvet til at ligne nysavet tømmer. Dette eliminerer effektivt blænding og beskytter gulvet mod det daglige slid.

Dimensioner: 187 x 2420 x 15 mm

Slidlag: ca. 3,5 mm.

Træsorter: Ask

Kernemateriale: Gran/Fyr

Design: 1-stav/Planke

Sortering: Lively

Lægningsmetode: Flydende;Fuldlimning

Detaljeret beskrivelse: Alle naturligt forekommende farvevariationer tillades, fra lys til mørk brun. Splintved kan forekomme. Produktet inkluderer store friske og sorte knaster, spartlinger og revner forekommer i alle størrelser og antal.

Kollektion: Lux Collection

Sortiment: Kährs Original

Fuge: Woodloc® 5S

Farveforandring: Indfarvet produkt - vis farveforandring over tid

Hårdhed (Brinell-værdi): 2.8 - 6.2

Varenummer: 151N8AAKG4KW240

Overfladebehandling: Ultra Mat Lak, børstet

Designelementer: Mikrofaset 4-sider

Indhold pr. pakke:  2,72 m2

Planker pr. pakke: 6 planker

Garanti: 30 år

 

Download:

Monteringsvejledning