Kirkedal Terrasse Heimdal 22x300 mm. - Oak/Hardwood

Pris fra
796,00 DKK

 Minimumssalg på denne vare er 20 m²! 
 Pris pr. bræt ! 

 
Model/varenr.: 2262805
Lager: På lager med forventet levering om 5-8 hverdage

Produkt data:
Længder: 4 og 6 meter
Dimensioner: 22x300 mm.

Varebeskrivelse HEIMDAL terrassebrædder:

HEIMDAl fra Kirkedal Komposit er nyeste terrasseplank på markedet. Et meget smukt og naturtro high-end produkt med flere muligheder for anvendelse. Planken er to-sidet med varianterne Black/Grey eller Oak/Hardwood. Den to-sidede plank giver den fordel, at man selv vælger farve ved at vende planken. Ønsker man efter en årrække at skifte udseende på sin terrasse, så gøres det let ved at vende planken, så undersiden kommer frem.
HEIMDAL er lavet med luftgennemstrømningshuller, som gør at planken holdes køligere og dermed har minimal - eller ingen, mulighed for at trække sig. Dermed minimeres risikoen for at planken ændrer længde ved temperaturforskelle. HEIMDAL er UV beskyttende og Co-extruded, hvilket gør planken yderst langtidsholdbar – og med samme farveægthed. Herudover er HEIMDAL terrasseplank ekstrem ridsefast og modstandsdygtig overfor mærker, snavs, pletter, rødvin m. fl.

HEIMDAL leveres i 22x130, 22x200 og 22x300 mm i både 4 og 6 meters længder. Planken er helt knastfri og med smukke varierende aftegninger, som gør den meget naturtro.

HEIMDAL er fremstillet af 60% poppel, 30% HDPE og 10% proces additiver, og dermed 100% fri for bambus. KIRKEDAL HEIMDAL Terrasser kan som de eneste på markedet leveres i længder af 6 meter, så du undgår samlinger.
Produktet skal kun rengøres med vand og KIRKEDAL Rens, skal aldrig imprægneres - og du undgår dermed det store arbejde, som en traditionel terrasse kræver i hele sin levetid. Produkterne er 100% FSC mærket, CE mærket og brandklasse C1 godkendte.

Fordele:
- Co-extruded overflade
- 25 års garanti
- Luftgennemstrømnings huller
- Ridsefast overflade
- Farveægthed
- UV beskyttende overflade
- 100 % FSC certificeret
- Enkel og nem montage
- Vendbare planker
- Lang holdbarhed
- Imprægneringsfri

spacer