Fra: Forbo

Bordlinoleum - Forbo Furniture Desktop Iron

389,00 DKK pr m2

Levering af 0-2 m² koster 149 kr. og levering over 2 m² koster 399 kr. 

Model/varenr.: 4178
Vægt: 2 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

Foreslået monteringspakke til Desktop linoleum finder du her

DeskTop-kollektionen fra Forbo består af udekorerede, elegante farver, som tilføjer ethvert møbel et særligt præg. Forbo Furniture Linoleum er et unik overflademateriale, der kan bruges som finish til alle typer møbeldesign, f.eks skriveborde, stole, taburetter, køkkenfronter, skabe, døre og displays. Materialet er naturligvis fleksibelt og kan anvendes på alle former for konstruktioner. Den naturlige møbeloverflade materiale har et mat look og føles behageligt at røre ved. I kollektionen er der tilføjet en række nye friske og elegante farver til det klassiske farvesortiment samt flere varme nuancer og naturlige toner.

Tykkelse: 2,0 mm.
Rullebredde: 183 cm.
NCS: S 8000-N
LRV: 8%

Download:
Monteringsvejledning
Rengøringsvejledning

See me, feel me, touch me
Forbos Furniture Linoleum (også kaldet desktop) er et elegant overflademateriale, der kan bruges som finish til alle typer avancerede møbeldesign, f.eks. skriveborde, spiseborde, stole, skamler, skabe, køkkenfronter, displays etc. Materialet er kendt for sin elegance og holdbarhed og er indbegrebet af høj kvalitet og design samt de naturlige ingredienser - et bæredygtigt valg. 
Furniture Linoleum forener en satinmat overflade med en varm, fin tekstur, så et møbel får et meget karakteristisk og individuelt design og udtryk, som er helt unikt.

Nemt at montere
Man kan opnå fleksible, organiske former med Furniture Linoleum, da materialet er naturligt fleksibelt. Leveres i rulleformat og kan monteres vandret eller lodret samt på buede overflader.

Naturligt hygiejnisk & antistatisk
De naturlige ingredienser og Forbos særlige overfladefinish sikrer, at Furniture Linoleum er naturligt antistatisk. Det giver en række praktiske fordele sammenlignet med andre typer møbelflader, da overfladen aktivt modstår dannelse af statisk ladning, og derfor vil være mere modstandsdygtig overfor støv og snavs.

Ingen fingeraftryk
Det ser mat og naturligt ud og føles varmt for hånden. Og det har endnu en unik egenskab - ingen synlige fingeraftryk!

Enkel elegance
Vi har tilføjet en række nye og friske farver til det klassiske farvesortiment samt flere varme nuancer og naturlige toner, som matches nutidens designtrends.

Naturligt hygiejnisk og antistatisk
De naturlige ingredienser og Forbos særlige overfladefinish sikrer, at Furniture Linoleum er naturligt antistatisk. Det giver en række praktiske fordele sammenlignet med andre typer møbelflader, da overfladen aktivt modstår dannelse af statisk ladning, og derfor vil være mere modstandsdygtigt overfor støv og snavs.

En højtlydende naturlig vinder og fremstillingsprocessen
Furniture Linoleum fremstilles af meget finmalet linoleumsgranulat, der er fremstillet af ren oxideret vegetabilsk linolie og naturlig harpiks, tilsat træmel, kalk og farvepigmenter. Furniture Linoleum fremstilles vha. en kalanderproces, hvor materialet valses ud på en imprægneret papirbagside. Som finish bruges en vandbaseret, tværbundet akrylfinish, der beskytter overfladen, samtidig med at linoleummets særlige fleksibilitet bevares.

Furniture Linoleum tilbyder unikke fordele for både brugere og producenter:
Unikke fordele for brugere

  • Taktil finish, der er varm og behagelig at røre ved
  • Mat overflade
  • Naturmateriale
  • Miljøvenligt valg (EPD)
  • Antistatisk
  • Ingen mærker fra fingeraftryk
  • Behageligt som underlag

Unikke fordele for producenter

  • Fleksibelt
  • Nemt at montere
  • Egnet til mange slags underlag
  • Kan bearbejdes som træ
  • Mulighed for overfladebehandling
  • Mulighed for manuel og industriel montering
spacer