Næsten alle Nordsjö produkter kan tones i mange farver. Herunder kan du se hele farvekortet som malingen kan tones i. Når du bestiller maling hos os skriver du blot i bemærkningsfeltet under bestillingen hvilken farve du ønsker din maling i. 

Tryk her for at komme direkte til Nordsjö's hjemmeside hvor du kan se hele farvekortet.

Her lidt information om farver:

RØD

Kraftige røde nuancer skaber en energisk og stimulerende stemning. Rød er en forfriskende farve med positive associationer til lidenskab, styrke og energi. Med røde nuancer kan du skabe et hyggeligt, varm og indbydende sted. Stærke og mørke nuancer af rød gør sig godt på mindre overflader i rummelige lokaler da de har en evne til at få et rum til at virke mindre.

ORANGE

Hvis du vil skabe et behageligt rum som er fyldt med glæde og kreativitet er orange en god farve. Orange giver en stemning af spænding, entusiasme og leg. Som en citrus farve er orange ofte forbundet med mad og siges at stimulere appetitten. Orange har en varmende effekt og kan derfor med fordel bruges i lokaler som vender mod nord.

GUL

Gul skinner af optimisme, glæde og lykke og er forbundet med energi, sommer og sol. Gul anses desuden for at give energi, inspirere til kreativitet og siges at øge bevidstheden. Ligesom orange siges det at gul stimulerer appetitten.

GRØN

På grund af den kobling til nature er grøn et symbol på fornyelse, frugtbarhed og genfødsel. Grøn anses for at være den mest afslappende farve for øjet hvilket giver en afslappende effekt bade mentalt og fysisk. Dæmpede grønne farver er velegnet til afslappende værelser og lokaler som kræver ro og koncentration, såsom arbejdsværelser.

BLÅ

Blå er farven på himlen og havet og det er den farve som flest mennesker har som yndlingsfarve. En afdæmpet blå er, ligesom en dæmpet grøn, perfekte farver til soveværelset og andre rum hvor ro og balance er vigtigt, så som kontor og bibliotek. Blå giver et udtryk af elegance, kvalitet og rummelighed.

LILLA

Hvis du ønsker at skabe et sted som er romantisk og beroligende eller skabe en mere effektfuld atmosfære så er lilla velegnet. I naturen har lilla og violet en næsten hellig symbolik. Lavendel, orkide, lilla og violette blomster er ofte sarte og anses for værdifulde. Dovne lilla farver har en rolig og afslappende virkning på vores krop.

BRUN

 

GRÅ

Elegante tidløse og meget anvendelige. Nuancer af grå farver er ofte udgangspunktet i både klassisk og moderne indretning. Kombiner forskellige nuancer af grå for at skabe en hyggelig og afslappende stemning eller brug dem som baggrund til mere kraftige farver.

TREND

Trendfarver