Topsælgere

I denne kategori finder du et stort udvalg af Nadura gulve lavet i keramisk komposit.

-19%
Pris fra
329,00 DKK
405,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 76,00 DKK
-19%
Pris fra
329,00 DKK
405,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 76,00 DKK
-19%
Pris fra
329,00 DKK
405,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 76,00 DKK

Hvornår opdagede du sidst noget nyt i gulvverdenen?
I meget lang tid, er de traditionelle keramiske fliser, blevet brugt som gulvmateriale. Hovedsageligt p.g.a. dets attraktive design og høje slidstyrke. Keramiske fliser er kolde at røre ved, vanskelige at installere og de kan knække, hvis en tung genstand tabes på gulvet. Bjelin Ceramic Composite Fliser, er ekstremt nemme at installere - varme som træ og stærkere end keramiske fliser.

Hvad er Nadura?
Nadura er en pulverblanding, der består af træfibrer, bindemidler, keramiske partikler og farvepigmenter, som hærdes under høj temperaturer og højt tryk. Nadura er dannet i tynde lag, der er smeltet sammen med et kernemateriale. Den største fordel er, at kun den øverste del af gulvet, som er udsat for slid og stød, har det stærke keramiklignende materiale.

Alle Bjelin Ceramic Composite Fliser har et avanceret Välinge 2G/5G låsesystem. Det gør det nemmere at montere store gulvarealer uden brug af ekspansionsfuger.

Ekstremt hårde gulve
Med sin patenterede faste overflade giver Ceramic Composite Titles et slid- og slagfast gulv - bedre end det traditionelle gulv. Med sin styrke og alsidighed, er det et alternativ til de andre gulvtyper som keramik, sten og porcelæn, især da det giver større monteringskomfort.

Miljøvenlig produktion af høj kvalitet
Bjelin's keramiske kompositgulve er produceret af Välinge Innovation AB på deres nye avancerede fabrikker i Viken, Sverige. De garanterer en høj kvalitet. De har kontrol over alle produktionstrinnene fra pulverproduktion til presning og profilering. Produktionen er meget miljøvenlig. Træpartikler fra produktionen genanvendes og bruges i pulverproduktionen. Energiforbruget er lavt, da Nadura-overfladelaget dannes på meget kort tid og under meget lavere temperaturer end, hvad der er nødvendigt i traditionel produktion af keramiske fliser.