Pinotex Panelhvid

168.86 NOK
Model/varenr: 5066864
Tilgjengelighet: På lager

Produktbeskrivelse:

Anvendes til ubehandlede eller lakerede væg- og loftpaneler af træ, der ikke kræver en slidstærk overflade. Pinotex Panelhvid Dækkende giver en fyldig, refleksfri og helmat overflade, der tåler let rengøring og aftørring. Den har foruden sin høje dækkraft, en god isoleringsevne mod gennemslag fra nikotin, tørre vandskjolder og de fleste farvestoffer, der er naturligt forekommende i træ. Knaster og harpiksudsvedninger kan behøve Pinotex Knastlak for H Produktet er ikke egnet til behandling af træværk som vinduer, døre, fodpaneler, karme og lignende træ., hvor der kræves en mere slidstærk overflade.

Teknisk data

  • Glans: Helmat
  • Tørretid (timer): 1
  • Overmalingstør efter (timer) : 5
  • Rengør værktøj med: Vand
  • Værktøj: Pensel, Rulle

Anvendelsesområde

Pinotex Panelhvid anvendes til lysning af træpaneler, trælofter, beklædningsplader o. lign. af lyse træsorter, som f.eks. fyr, eg, bøg, birk og oregon pine.

Brugsvejledning

Produktet omrøres omhyggeligt før og under brug.

Underlaget skal være rent og tørt, være fri for nikotin, harpiks, fedt, olie, voks og lignende forureninger. Vask tilsmudsede overflader med Pinotex Grundrens Træ og vask efter med rent vand. Lakerede overflader matslibes for vedhæftning. Knaster og harpiksholdige områder kan afskrabes og affedtes med rensebenzin.

Vær opmærksom på, at fladen skal være fuldstændig gennemtør inden behandling. Fordampning af vand fra sprækker og sammenføjninger kan tage flere dage.

Behandling

Ubehandlet træ

Ved ubehandlet træ skal der grundes med ufortyndet Pinotex Panelhvid. Når overfladen er tør kan evt. træfiberrejsninger slibes med slibepapir korn 150-180, slibestøv aftørres efterfølgende.

Pinotex Panelhvid påføres herefter i træets længderetining 1- 2 gange, stadig ufortyndet.

Lakeret træ

Pinotex Panelhvid påføres i træets længderetining 1-2 gange.