Topsælgere

PERGO GULVVARME PRODUKTER

Pergo quickheat er den smarte og nemme måde at få glæde af gulvvarme. Det skal ikke støbes ned i beton og monteres uden besvær – du kan sågar undvære en elektriker. Du skal bare rulle quickheat-måtterne ud med indbyggede varmekabler og klikke dem sammen. Monter termostat- og sikkerhedsboksen på væggen og tilslut den. Så enkelt er det. Udover varmen giver Pergo quickheat også en dejlig fornemmelse, når man går på gulvet, så der ikke er behov for andet underlag. Ved at supplere dit primære varmesystem med Pergo quickheat kan du normalt sænke temperaturen 2 – 3 grader sammenlignet med brug af radiatorer. Timeren, der følger med systemet, kan indstilles til 5 + 2 dage.

Model/varenr.: PGQHEXTCAB025
Model/varenr.: PGQHEXTCAB100
Model/varenr.: PGQHEXTCAB200
Model/varenr.: PGUDLQHFILLERMAT
Model/varenr.: PGUDLQH2
Model/varenr.: PGUDLQHKITEU
Model/varenr.: PGUDLQH3
Model/varenr.: PGUDLQH4
Model/varenr.: PGUDLQH5

1. Hurtig, behagelig varme
Pergo quickheat består af to lag skum samt et mellemlag med varmekabler og en reflekterende overflade af aluminiumfolie. Pga. isoleringen og den varmereflekterende overflade i bunden af måtten føres al varmen opad for en hurtig justering af rumtemperaturen.

2. Indbygget sikkerhedsfunktion
Pergo quickheat har en indbygget elektrisk sikkerhedsfunktion, der automatisk frakobler strømmen, hvis der sker en fejl. Systemet er naturligvis godkendt til gør-det-selv-montering og lever op til internationale standarder for flytbare gulve.

3. Trådløs termostat i alle rum
Med Pergo quickheat kan du nemt finindstille temperaturen i alle rum. Når måtterne er rullet ud, skal du blot tilslutte sikkerhedsboksen og indstille den trådløse termostat på den ønskede temperatur.
Med den fleksible timer kan du have separate gulvvarmeindstillinger for hverdage og weekender. Der findes fire individuelle tidszoner for dagsfunktionen (morgen, dag, aften og nat) og hver enkelt periode kan indstilles med en individuel temperatur.