Fra: Pergo

Pergo Wide Long Plank Sensation - Seaside Oak, Planke

299,00 DKK
339,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Vægt: 8

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: På lager med forventet levering om 3-6 hverdage

Hvis du søger et gulv, der forvandler dit rum til noget imponerende, så er der en god nyhed til dig. Et storslået gulv i enhver henseende. Størrelsen af de enkelte planker bringer rummet til live og fremhæver Sensation-gulvets naturlige look endnu mere. Som alle andre Sensation-gulve har Wide Long Plank en detaljeret overflade og en mat finish, der fremhæver træets naturlige karakter.

Elegant, romantisk udseende fra knaster og revner og blødt pasteldesign. Som en del af vores Pergo Sensation-kollektion med AquaSafe-teknologien er det stort set umuligt at skelne fra ægte træ, og det har en enestående beskyttelse mod vand. Dette laminatgulv leveres med silkemat finish og naturtro revner og knaster takket være Genuine™ rustic – en overfladestruktur, der fremhæver detaljer såsom revner, knaster og skrabede effekter. Følelsen af træplanker forstærkes yderligere af faserne langs alle fire kanter. Living Expression er et Pergo-kvalitetsniveau, der passer perfekt til almindelig brug i private boliger.

Glans: Silke mat
Formater: 2050 x 240 mm
Tykkelse: 9,5 mm
Fasede kanter: 
Fasede kanter på alle fire sider
Indhold pr. pakke:
2,952 m2 - 6 planker
Overflade: Genuine™ wood
Overfladebeskyttelse:
AquaSafe/TitanX™
Kliksystem:
PerfectFold™ 3.0
Kvalitetsniveau: Living Expression
Miljø:
Nordisk svanemærke/PEFC
Garanti: 25 år
Fugtmodstand: Høj
Ridsefasthed: Høj
Slidstyrke: Klasse 23/32
Brandklasse: Cfl-s1
Antistatisk: Ja
Gulvvarme:
Kompatibel

Monteringsvejledning