Fra: Pergo

Pergo Rigid vinyl, Grey Heritage Oak

295,00 DKK
369,00 DKK
Du sparer: 74,00 DKK
Vægt: 7,88

VIGTIGT: Du ser denne side med browser Internet Explorer. På grund af manglende opdatering fra Microsoft er beregninger der kun vejledende. Vi anbefaler at du kontrollerer beregning eller benytter en anden browser som for eksempel Firefox eller Chrome.

Lager: På fjernlager. Forventet lev.tid er 3-6 hverdage.

Grey Heritage Oak med realistiske knaster og revner giver ethvert rum et rustikt, genbrugt egetræsudseende. Dette vinylgulv passer både til moderne og designorienteret interiør, samt til super rustik landstil. Plankedesignet er perfekt til rum, hvor du ønsker et udseende som ægte træ, men varmen, blødheden og de vandfaste egenskaber fra vinyl. Vores nye Premium-alternativ med PerfectFold™ V kliksystem giver et meget slidstærkt slidlag til erhvervsmæssige områder, og gør professionel montering både hurtigere og lettere.

Træsort: Eg
Farve: Mørkegrå
Formater:
1.251 x 189 mm
Tykkelse: 5 mm.
Slidlag: 0,3 mm.
Fas: Microfas på alle 4 sider
Indhold pr. pakke: 2,128 m² - 9 planker
Overfladebeskyttelse: TitanV™
Gradering: Mat
Monteringsmetode: Klik med Uniclic
Kvalitetsniveau: Premium
Garanti: 20 år
Fugtmodstand: Vandafvisende
Brugsklasse: Klasse 32
Brandklasse: Bfl-s1
Kompatibel med gulvvarme
Monteringsvejledning Rigid

De smukke vinylgulve fra Pergo matcher næsten alle typer møbler – specielt hvide – og er ideel til entréer, køkkener eller stuer. Flisedesignet er perfekt til rum, hvor du ønsker et udseende af keramiske fliser, med varmen og blødheden fra vinyl. Monteringen både hurtig og effektiv. Til kommercielle anvendelsesformål, hvor man foretrækker et limet gulv, anbefaler vi vores Premium kvalitetsniveau. 
Pergo's vinylgulve er 100% vandfaste. Et vandtæt gulv er naturligvis også let at rengøre. Det beskyttende lag og en forseglet overflade, gør at det er let at fjerne snavs fra gulvet, hvilket ikke blot bevarer dets flotte udseende, men også sørger for, at det er hygiejnisk.
Pergo's vinylgulve er 100% ftalatfri. Vi er stolte over at kunne garantere, at vores gulve ikke indeholder skadelige ftalater. 
Pergo's 20 år garanti. Som bevis på kvalitet, giver Pergo 20 års garanti på deres vinylgulve som kan omdanne dit rum til et område helt uden bekymringer.  

1. Beskyttende TitanV™ overflade med ekstra plet-, friktion og slidsikring - ekstra mat skaber et naturligt look
2. Fintrykte vinyl-mønsterlag
3. Fleksible vinyllag til lydabsobering , blød, varm og komfortabel følelse.
4. Rigid gulvets komposit kerne, gør at gulvet kan monteres på undergulve med uregelmæssigheder. To stive lag, forstærket med glasfiber, forhindrer at gulvet slår sig.