Klodsegulv - Centerpiece Basic i ubehandlet fyrretræ

899,00 DKK pr 1m2
1.411,43 DKK pr pakke

Minimumssalg på denne vare er 15 m2! 

Lager: Leveringstid er 5-15 dag(e)
pakke

Klodsegulve er en helt særlig type gulve og et spændende alternativ til de klassiske massive gulve. Udover det spændende udtryk du får i gulvet opnås der samtidig enorm slidstyrke pga. de stående årringe.

Tykkelse: 12 mm. 
Klods størrelse: 66x110 mm.
Indhold pr. pakke: 1,57 m2 (216 klodser)
Overflade: Leveres ubehandlet, skal slibes og behandles efter endt montering.

Se vores overfladeprodukter fra FAXE her. Der findes et udvalg af olie eller lak til overfladebehandling.

HUSK at læse hele monteringsvejledningen inden du går igang med dit nye klodsegulv. Den finder du her: Centerpiece - Läggningsinstruktioner 2017_lowres.pdf

Læs anvisning for overfladebehandling her: Overfladevejledning 2019.pdf

HISTORIE:

SKOV OG RÅVARER
Bæredygtigt skovbrug med mangfoldighed er vigtigt for os. Råmaterialet til vores gulve kommer fra svenske skove. Vi køber træ, der kommer fra udtynding eller småfældning, fældningsmetoder, der forårsager så lidt indblanding i naturen som muligt. Vi mener, at skoven skal bruges, men lidt ad gangen og på mange forskellige måder.

Det er svært at tørre kernen uden at bryde den. Træet må ikke ligge i skoven eller i store mængder, men skal sås nær fældningsstedet og sendes direkte til os for videre behandling i Göteborg. For at få det rigtige råmateriale er vi afhængige af et skovbrug, der er lille, fleksibelt og kan håndtere kort håndteringstid.

VORES KLODSEGULV
Klodsegulv er et massivt trægulv med endetræet vendt opad, hvilket giver et robust og holdbart gulv til både hjem og offentlige miljøer. Vores gulv er lavet udelukkende af kernetræ, fra midten af stammen. Det giver et smukt og harmonisk mønster af ubrudte årringe.

Vores standardprodukt Centerpiece ™ Basic er et rektangulært gulv lavet af gran af nøje udvalgt kvalitet. Som et specielt sortiment findes der Centerpiece ™ Hex som er lavet i sekskantet birketræs klodser. Centerpiece ™ Hex, klodsegulvet i birk, bruges både som gulv, til møbler og andre indretningsideer.

Klodsegulvene leveres som løse klodser, der skal limes til et fast, plant og jævnt underlag. Klodserne slibes før overfladebehandling. Efterfølgende spartles mellemrum imellem klodserne med f.eks. Casco Synteko woodfiller. Når vi pakker sorteres klodserne, så hver pakke indeholder en hel del forskellige mønstre, knaster og farvetoner. Store sprækker og grimme træfejl er sorteret fra. I sjældne tilfælde kan der forekomme mindre revner efter pakning som følge af spændinger i træet.

HVORDAN VIL DU HAVE DIT GULV?
En stor del af karakteren af ​​det færdige gulv bestemmes af spartling og overfladebehandling. Derfor er det kun fantasien der sætter grænser på dette produkt. Del gerne dit projekt med os på Facebook eller send os nogen billeder. Vi videregiver meget gerne dit flotte værk til andre der har mod på at lave et spændende gulv.

spacer