Mad Men - Griff, Bronx Azurite

Pris fra
1.419,00 DKK

Forventet leveringstid 5-10 hverdage.

Model/varenr.: 8421
Vægt: 2 kg
Lager: På lager med forventet levering om 4-8 hverdage

Vægt: 1500 gram/m2
Højde: 3 mm
Materialer: 85% bomuld/15% polyester
Bagside: Anti-slip bagside
Fremstillingsproces: Jacquard flad vævning

I tæppernes design finder du indikation af smerte og uorden, samt splittelse og store ændring i livet, såsom kvinde frigørelse, Vietnam krigen, og black panther bevægelsen, men også indikation af den kreative energi der blev skabt i slutningen af 1960’erne.    

Over et århundrede med dygtighed og håndværk lagt i hvert vævet tæppe, der produceres i Belgien. Vævet på en Jacquard Wilton væve i en kombination af bomuld chenille og ren uld, hvert tæppe har flere lag tekstur og indviklede syninger detaljer for at give en ægte "vintage look".

Tæpperne fås i 8 farver og deres tidløse udseende passer hver en type dekorative stil - hvad enten den er moderne eller klassisk - så er der et tæppe, der passer til dit look.
Tæppets konstruktion er vævet i et moderigtigt flad vævning, hvor alle tæpper er færdiggjort med hænderne, med forstærkede hjørner og et skridsikkert lag for en sikker pasform. Der er et fantastisk udvalg af størrelser, da hvert tæppe findes i 6 standard størrelser fra 80 cm x 150 cm op til 280 cm x 360 cm, der sikre at der er en størrelse der passer i alle rum i hjemmet.

spacer