Marmoleum Touch Duet

434.81SEK

Touch duet har en unik overflade med en struktur og visuel fremtoning, der varierer afhængigt af, hvilken vinkel du ser linoleumsgulvet fra. Touch indtager rummet Du kan lægge Touch i en lang række forskellige rum - også krævende rum, hvor der slides hårdt på gulvet. Touch er perfekt til offentlige bygninger, institutioner, forretninger og kontorer. Touch fra Forbo er velegnet til mødelokaler og kontorer, fritidslokaler, ventesale og andre områder, hvor man ellers ville overveje at bruge tæpper eller andre elastiske gulvbelægninger. Du kan få Touch i 12 farver, der spænder over naturens grønne, gule, røde og brune nuancer. Og som i naturens landskaber vil du mærke spillet i farverne, som bliver vakt til live i linoleumgulvets struktur. Lys og skygge blandes, og myriader af nuancer træder frem i fuldt flor.

lager: i lager

Touch duet har en unik overflade med en struktur og visuel fremtoning, der varierer afhængigt af, hvilken vinkel du ser linoleumsgulvet fra.

Touch indtager rummet
Du kan lægge Touch i en lang række forskellige rum - også krævende rum, hvor der slides hårdt på gulvet. Touch er perfekt til offentlige bygninger, institutioner, forretninger og kontorer. Touch fra Forbo er velegnet til mødelokaler og kontorer, fritidslokaler, ventesale og andre områder, hvor man ellers ville overveje at bruge tæpper eller andre elastiske gulvbelægninger.

Du kan få Touch i 12 farver, der spænder over naturens grønne, gule, røde og brune nuancer. Og som i naturens landskaber vil du mærke spillet i farverne, som bliver vakt til live i linoleumgulvets struktur. Lys og skygge blandes, og myriader af nuancer træder frem i fuldt flor. 

Tykkelse: 2,5 mm.

Rullebredde: 200 cm.

Husk at skrive farvenummer i bemærkningsfeltet når du bestiller linoleum. 

Prisen er baseret på minimumskøb på 100 m2 - skal du bruge mindre mængde så kontakt os inden bestilling.