30 mm. Jackopor EPS Gulvvarmeplade til 16/20 mm. slange

Populær
-38%
109,00 DKK
175,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 66,00 DKK

Pladen vi leverer er en kombiplade som kan bruges både til 16 & 20 mm. gulvvarmeslange. 

Model/varenr.: GJP250030
Vægt: 1 kg
Lager: På lager med forventet levering om 3-5 hverdage

Jackon Jackopor 250 gulvvarmeplade. 16/20 mm. slange

Dimension: 30x600x1160 mm.
Forbrug: 1,43 plade pr. m2

Et varmt og behageligt gulv giver god komfort og et bedre indeklima. Mange ældre bygninger har for lidt gulvisolering i forhold til de krav der stilles i dag. Efterisolering af gulve er ofte en god investering og udføres nemt, hurtigt og effektivt med Jackon gulvvarmeplade til vandbåret varme.
Jackon gulvvarmeplade er bygget op af en isoleringsplade i Jackopor 250 (EPS)
Jackon gulvvarmeplade fungerer både som spor og vendeplade. Der skal derfor kun bruges 1 plade til hele gulvet. Det gør monteringen utrolig nem. Husk også at købe Aluminium varmefordelingsplader, dem finder du her.

Produktegenskaber:
- Isolerende
- Trykfast
- Isolering af gulv ved brug af vandbåret varme

Læs mere information og monteringsvejledning her: Jackon-Gulvvarme.pdf

 

Gem varmekilden i gulvet med Jackons hurtigregulerende gulvvarmeplade

Glem alt om klodsede radiatorer og termisk træghed. Med Jackons 2-i-1 gulvvarmeplade til vandbåren varme opnås øjeblikkelig og komfortabel gulvvarme i hele bygningen.

I Danmark bruger vi 80-90 % af vores tid indendørs. Et velreguleret indeklima har derfor stor betydning for vores komfort, koncentration og energiniveau i dagligdagen. I møde- og kontorlokaler er der skiftende behov i løbet af en arbejdsdag, og i boligen kan solen den ene dag opvarme gennem vinduerne og den næste dag være væk. Dette sætter store krav til effektiviteten af varmereguleringen i bygninger.

Med Jackons 2-i-1 gulvvarmeplade opnår du hurtigregulerende og komfortabel gulvvarme, idet gulvvarmepladerne indbygges lige under overgulvet. Samtidig skjuler du varmekilden, så du undgår synlige klodsede varmeinstallationer i indretningen.

Smidigt design gør installationen nem

Jackons 2-i-1 gulvvarmeplade er designet med plads til varmeslanger i både Ø16 og Ø20 mm. Varmefordelingsplader og varmeslanger ligges i pladens spor og skal ikke yderligere fastgøres. Dette sikrer enkel og hurtig montering. Gulvvarmepladen er produceret i EPS og findes i 30 mm. tykkelse som standard. Pladen egner sig godt til svømmende gulve og med en trykstyrke på 250 kN/m2, kan gulvvarmepladen anvendes under stort set alle typer overgulv. Samtidig er pladen let i vægt og nem at tilpasse.

Jackon gulvvarmeplade kan bruges igen

Det er ikke kun installationen af Jackon gulvvarmeplade, der er nem. Pladen har også den fordel, at den let kan tilgås, hvis der mod forventning skulle ske fejl under monteringen. Opdager du en utæthed i varmeslangen, kan overgulvet nænsomt fjernes i det pågældende område, og skaden kan udbedres lokalt. På den måde undgår du at ophugge og afmontere hele gulvkonstruktionen.

Det samme gør sig gældende, når bygningen en dag skal renoveres eller nedrives. Her kan pladerne nemt udtages og genbruges som vandbåren varmekilde i ny sammenhæng. Alternativt kan pladerne indleveres på indsamlingssteder til genanvendelse, hvor EPS’en granuleres, omsmeltes og anvendes i produktionen af nye plastprodukter.

Spar på varmeregningen

EPS har i mange år været det fortrukne isoleringsmateriale i terrændæk. Ved at indbygge en EPS-gulvvarmeplade i gulvkonstruktionen, får man lidt ekstra isolering for pengene. Samtidig medvirker pladens isolerende egenskaber til, at varmen stiger op i overgulvet, og dermed ikke ledes ned og går til spilde i jorden.

spacer