Marmoleum Touch Duet basalt 3525

325.42SEK

Touch duet har en unik overflade med en struktur og visuel fremtoning, der varierer afhængigt af, hvilken vinkel du ser linoleumsgulvet fra. Touch indtager rummet Du kan lægge Touch i en lang række forskellige rum - også krævende rum, hvor der slides hårdt på gulvet. Touch er perfekt til offentlige bygninger, institutioner, forretninger og kontorer. Touch fra Forbo er velegnet til mødelokaler og kontorer, fritidslokaler, ventesale og andre områder, hvor man ellers ville overveje at bruge tæpper eller andre elastiske gulvbelægninger. Du kan få Touch i 12 farver, der spænder over naturens grønne, gule, røde og brune nuancer. Og som i naturens landskaber vil du mærke spillet i farverne, som bliver vakt til live i linoleumgulvets struktur. Lys og skygge blandes, og myriader af nuancer træder frem i fuldt flor.

  • Rullebredde: 2 meter
  • Salgsenhed: Kvadratmeter
lager: i lager

Touch duet har en unik overflade med en struktur og visuel fremtoning, der varierer afhængigt af, hvilken vinkel du ser linoleumsgulvet fra.

Touch indtager rummet
Du kan lægge Touch i en lang række forskellige rum - også krævende rum, hvor der slides hårdt på gulvet. Touch er perfekt til offentlige bygninger, institutioner, forretninger og kontorer. Touch fra Forbo er velegnet til mødelokaler og kontorer, fritidslokaler, ventesale og andre områder, hvor man ellers ville overveje at bruge tæpper eller andre elastiske gulvbelægninger.

Du kan få Touch i 12 farver, der spænder over naturens grønne, gule, røde og brune nuancer. Og som i naturens landskaber vil du mærke spillet i farverne, som bliver vakt til live i linoleumgulvets struktur. Lys og skygge blandes, og myriader af nuancer træder frem i fuldt flor. 

Tykkelse: 2,5 mm.

Rullebredde: 200 cm.