Marmoleum Touch Solo reed 3542

335.28SEK

Touch solo fra Forbo er en mat, let struktureret overflade, som skyldes fintmalet korkmel, og den har et varmt og naturligt udtryk.. Du kan lægge Touch solo i rum, hvor belastningen er middelhård. Linoleumsgulvet er velegnet til fysioterapirum, træningslokaler, plejerum, klinikker, kontorer og lign. Touch solo er beskyttet af en mat finish, som bevarer den særlige overflade og gør gulvbelægningen rengøringsvenlig. Du kan få Touch solo i 6 varme farver, som du fx kan kombinere med Touch duet. Desuden kan du kombinere den med alle andre Marmoleum-farver og opnå en eksklusiv mat og "blank" effekt. Det skaber en oplevelse af spejlinger, der hele tiden ændrer sig, og hvor kontrasten mellem lys og skygge hele tiden forandrer linoleumgulvets udseende helt diskret.

  • Rullebredde: 2 meter
  • Salgsenhed: Kvadratmeter
lager: i lager

Touch solo fra Forbo er en mat, let struktureret overflade, som skyldes fintmalet korkmel, og den har et varmt og naturligt udtryk..

Du kan lægge Touch solo i rum, hvor belastningen er middelhård. Linoleumsgulvet er velegnet til fysioterapirum, træningslokaler, plejerum, klinikker, kontorer og lign. Touch solo er beskyttet af en mat finish, som bevarer den særlige overflade og gør gulvbelægningen rengøringsvenlig.

Du kan få Touch solo i 6 varme farver, som du fx kan kombinere med Touch duet. Desuden kan du kombinere den med alle andre Marmoleum-farver og opnå en eksklusiv mat og "blank" effekt. Det skaber en oplevelse af spejlinger, der hele tiden ændrer sig, og hvor kontrasten mellem lys og skygge hele tiden forandrer linoleumgulvets udseende helt diskret.

Tykkelse: 2,5 mm.

Rullebredde: 200 cm.