Floorcoat Naturolie

-23%
399,00 DKK
519,00 DKK
Du sparer ift. vejl. pris: 120,00 DKK
Model/varenr.: NAO2050
Vægt: 6 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage

Hærdende olie på linoliebasis, høj kvalitet og stort tørstof indhold. Kan anvendes på alle træsorter og giver gulvet en varm glød.

FloorCaot Naturolie anvendes på alle indendørs planke- og parketgulve, ubehandlede og ludbehandlede, hvor man ønsker et gyldent udseende og hvor træstrukturen i træet fremhæves.

Produkttype: Tørrende olie.
Rækkeevne: 5-10 m2/L.
Tørretid: Ca. 2 døgn, 20°C 55%RH.
Gennemhærdet: Forsigtig anvendelse af gulvet efter 2 døgn. Tungere møbler og tæpper efter mindst 7 døgn.
Rengøring: Mineralsk terpentin.
Opbevaring: Over 5°C og højst 30°C. Tåler ikke FROST eller direkte sollys.
Holdbarhed: 6 måneder, uåbnet, frostfrit, max 30°C.

Anvendelse:
Indendørs, på alle planke og parketgulve, ubehandlede og ludbehandlede, hvor man ønsker et hvidligt udseende og træstrukturen i træet fremhævet.

Brugsanvisning:
Gulvet skal være helt tørt, renpudset og fri for fedt og snavs. Dunken omrystes grundigt før brug. Olien påføres i et jævnt lag i træets længderetning på et mindre gulvareal ad gangen. Anvend en rulle, svamp el. lign. Olien skal ligge våd og blank i ca. 15-30 minutter. Udtørres olien, påføres der mere olie i dette tidsrum. Overskydende olie skrabes af med en gummiskraber til evt. næste gulvetape. Efterfølgende tørres gulvet af med bomuldsklude eller polermaskine i træets længderetning, så gulvet efterlades ensartet uden overflødig olie. Ved meget sugende træsorter anbefales der efter 24 timer en genoliering. I hærdetiden bør gulvet ikke betrædes eller tildækkes, og i de første 14 dage efter olieringen må gulvet ikke vaskes. Oliekludene brændes efter brug for at undgå selvantændelse.

Rengøring og vedligeholdelse:
Den daglige vedlige rengøring er blot støvsugning. Når gulvet er snavset, fedtet el. lign. Vaskes det i en mild sæbeopløsning med en hårdt opvredet klud. Ved slitage vaskes gulvet i Floorcoat Gulvsæbe og genolieres med olien. Brug ikke brun sæbe, salmiak eller andre stærkt alkaliske rengøringsmidler.

spacer