Ege Una Tempo

219,00 DKK pr m2

Husk at skrive farvenummer på det tæppe du vil bestille inden du lægger varen i kurven.  

Farvenummeret finder du under hvert billede. 

TÆPPEFARVE 825 UDSOLGT TIL UGE 21 

Model/varenr.: 2358
Vægt: 2,2 kg
Lager: På lager med forventet levering om 2-5 hverdage
m2

Una Tempo broadloom er en kollektion til indretningsprojekter, der kræver tæpper til en overkommelig pris, men som samtidig opfylder krav til kvalitet, slidstyrke og lyddæmpning. Una Tempo er lavet af 100 % solution dyed garn til erhvervsbrug, og tæpperne er produceret af 100 % polyamid. Tæpperne i Tempo er slidstærke overfor snavs og pletter, fås i 8 farver, og er certificeret klasse 33, som betyder, at tæppet er velegnet til brug i erhvervslokaler med mange brugere, f.eks. kontorer og offentlige områder.

Egenskaber: Slidstærk, akustiske egenskaber, nem at vedligeholde og rengøre
Struktur:
Tuftet løkke/loop
Luvmateriale: 100% polyamid – 500 g/m²
Velegnet til: Erhverv, hvor flere end 40.000 personer passerer gulvet ugentligt. Det kan være terminaler, butikker, institutioner, ekspeditionsområder, kontorer, skoler og gange. Særligt velegnet til trapper.
Farvning: Forfarvet garn
Bagside: WT-bagsiden er særlig velegnet, når der stilles store krav til tæppets modstandsdygtighed over for belastninger fra eksempelvis høj trafik og kontorstole med hjul. Bagsiden er derfor perfekt til konferencerum, kontorer, hoteller, restauranter, barer og institutioner. WT-bagsiden er vævet i 100% polypropylen og sikrer god komfort under fødderne, mere lydabsorbering og bedre ergonomi. WT-bagsiden kan fastgøres direkte til undergulvet, og hvis der ønskes endnu større komfort, kan tæppet installeres på et ekstra underlag - enten monteret eller opstrammet på gribelister. Montering på gribelister giver en pudelignende effekt, når man går på tæppet. Der skabes også øget trindæmpning, styrke og elasticitet.
Total højde: Ca. 5,5 mm.
Totalvægt: Ca. 2200 g/m²
Brugsområder: Klasse 33 – Erhverv - kraftig brug
Trappeegnet: Ja
Rullehjulsegnet: Ja, konstant brug

Den stramt tuftede løkkekonstruktion og de indfarvede garner giver tæppet et minimalistisk og stilrent look. Tæppet er af en særdeles slidstærk kvalitet, der er resistent over for skidt og pletter.

Produkt beskrivelse. Download her: Una Tempo

spacer