Haro underlag monteret direkte på Haro gulv

69,00 DKK pr m2

Denne vare sælges kun ved samtidig køb af Haro gulve. Leveringstiden er typisk 2-3 uger.

Lager: På lager med forventet levering om 3-7 hverdage
m2

At få påmonteret underlag på sit gulv gør både monteringen lettere og giver den absolut bedste dæmpning af trinstøj i rummet. Fra Haro kan du vælge mellem to forskellige underlag:

Silent Pro

Silent Pro på PUR-basis med mineralske fyldstoffer sørger for de bedste støjegenskaber. Både rumklang og trinlyd i tilstødende rum reduceres betydeligt. Den høje elasticitet svarer til at gå på en skovbund, hvilket aflaster både led og rygsøjle. Også velegnet til lægning oven på gulvvarme.

Dette underlag kan bruges både når gulvet skal lægges direkte på beton eller på trægulv. Husk at der skal lægges dampspærrefolie [ https://gulvlageret.dk/haro-underlag-1049/dampspaerrefolie-26-m-p17191 ] når der monteres på betongulv.

Silent CT

Giver en optimal kvalitet og lynhurtig læggeteknik, da du blot trækker folien på limsporene af og lægger gulvet. Der er ingen tørretid og du kan tage gulvet i brug med det samme. Underlaget indeholder ingen skadelige stoffer. Når du går på gulvet, vil du opleve den behagelige akustik fra et gulv, som er limet over hele fladen. Egnet til gulvvarme.

Vær opmærksom på at dette underlag kun bør monteres på betongulv med dampspærresikring. F.eks. denne: https://gulvlageret.dk/primer-fugtspaerre-768/ardex-ep2000-primer-og-fugtspaerre-p17125

Når der monteres på krydsfiner bør gulvet være primet med støvbinder som f.eks. denne: https://gulvlageret.dk/haro-tilbehoer-voks-renovering-444/primer-p33902

spacer